Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: «Νοσοκομεία» Άρσεναλ, Νιούκαστλ

17:00 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 6-9-8
Πέρυσι: –

ΜΠΕΡΝΛΙ: Η αγωνιστική της ανάταση τελείωσε στο Λόφτους, όπου έχασε άδικα από την ΚΠΡ με 2-0. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είχε δοκάρι με τον Μπόιντ στο 28’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί στο 51’ και προηγήθηκαν. Είχε κι άλλες φάσεις στη συνέχεια, αλλά η τύχη της γύρισε και πάλι την πλάτη δεχόμενη δεύτερο στο 74’, χωρίς να βρει απάντηση ως το τέλος, παρότι έπαιξε με παίχτη παραπάνω από το 76’. Σταμάτησε έτσι αήττητη σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), χάρη στο οποίο ξέφυγε από την απομόνωση του πάτου της βαθμολογίας. Στο -2 από τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης, με τους νεοφώτιστους να δείχνουν σαφώς βελτιωμένοι, αλλά μάλλον το τελευταίο καλό σερί τους ήταν το ταβάνι τους, αφού υπολείπονται κατά πολύ σε ποιότητα από τις άλλες ομάδες. Μαζί με την Άστον Βίλλα, έχει τη χειρότερη επίθεση στη πρωτάθλημα (10). Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Σαουθάμπτον. Εκτός ο αριστερός μπακ Γουάρντ (7 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Τσαλόμπα (4 συμμ.), ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Βόουκς.

Εντός: 1-4-3
Γκολ: 6-11
Τελευταία 5: 2-2-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Τρίτο κολλητό ντέρμπι και τρίτη κολλητή ήττα για τους «Άγιους». Μετά από Σίτι (0-3), και Άρσεναλ (0-1), έχασε και από τη Γιουνάιτεντ εντός έδρας με 1-2. Ισορροπημένο το παιχνίδι, αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων, που προηγήθηκαν στο πρώτο τους σουτ στο παιχνίδι (12’). Στο 31’ ο Πελέ επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από 1,5 μήνα, αλλά η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη στο 71’. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-1-3) και δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τα παιχνίδια της κόντρα στους μεγάλους, διορθώνοντας τη θέση της. Έπαιξε όμως αρκετά καλά και δείχνει ότι σήμερα είναι σε θέση να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (12). Αήττητη από την Μπέρνλι στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0), μία για το κύπελλο πέρυσι, άλλες τρεις σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αλντέρβαϊρελντ (10 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Σνάιντερλιν (13 συμμ./3 γκ.), οι κεντρικοί μέσοι Γουάρντ-Πράους (5 συμμ./2 ασίστ), Κορκ (11 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εκτός: 3-1-3
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Σαουθάμπτον, κόντρα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο 1.72 το διπλό (Stoiximan).


 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΧΑΛ

Προϊστορία: 5-2-0
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ-ΧΑΛ 2-0

ΤΣΕΛΣΙ: Την Τετάρτη δεν χαρίστηκε στη Σπόρτινγκ και παρότι αδιάφορη βαθμολογικά, επικράτησε εύκολα με 3-1 εντός έδρας (Φάμπρεγκας 8’ πεν., Σούρλε 16’, Όμπι Μίκελ 56’). Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος όμως γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα, χάνοντας δίκαια από τη Νιούκαστλ με 2-1. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να το πιστεύουν περισσότερο και στο 51’ πήραν το προβάδισμα. Στο 78’ ο Αζάρ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, αλλά το σουτ βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης δέχτηκε και δεύτερο, με τον Ντρογκμπά να μειώνει στο 83’. Στο τέλος όμως δε μπόρεσε να σώσει το βαθμό παρότι έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 81’. Με κεκτημένη φόρα τα παίρνει τα περισσότερα παιχνίδια της, γιατί από το παιχνίδι της Σάντερλαντ και έπειτα δείχνει να έχει χάσει τον εξαιρετικό ρυθμός της. Επιπλέον έχασε τη μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει από τους διώκτες της και πλέον η Σίτι την πλησίασε στους 3 βαθμούς. Έχει κάνει το απόλυτο φέτος εντός έδρας στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας και στα 7 παιχνίδια της στο Στάμφορντ Μπριτζ. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (34), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (13). Είναι αήττητη από τη Χαλ στις 7 συνολικά αναμετρήσεις τους (5-2-0). Πέρυσι την κέρδισε εντός-εκτός με 2-0. Τιμωρημένος ο Φάμπρεγκας (15 συμμ./1 γκ./11 ασίστ).

Εντός: 7-0-0
Γκολ: 18-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΧΑΛ: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Χαλ μετά το 1-1 με την Έβερτον, αυτή τη φορά με 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας. Μάλλον θα πρέπει να έχει μείνει πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, αφού δε μπόρεσε να φανεί απειλητική, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που έχασαν και πέναλτι στο 8’, με τον ΜακΓκρέγκορ να το αποκρούει. Συνέχισε έτσι την κατηφόρα της, παίζοντας και πάλι άσχημα και παραμένοντας χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική (0-4-4), αποτελέσματα που την έφεραν για πρώτη φορά εντός επικίνδυνης ζώνης και τον Στιβ Μπρους σε δύσκολη θέση. Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στην Τσέλσι, no goal οι 5 από τις συνολικά 7 αναμετρήσεις τους. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ντιαμέ (10 συμμ./4 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (1 συμμ.).

Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 7-11
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά: Στη χειρότερη φόρμα της η Χαλ, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να αποφύγει την ήττα. Δεν την περιμένουμε όμως με πολύ σκοπιμότητα, οπότε αυτό μπορεί να βοηθήσει για να έχουμε το over (1.57 Goalbet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 23-17-29
Πέρυσι: –

ΛΕΣΤΕΡ: Ο Ουγιόα επιτέλους βρήκε δίχτυα, αλλά αυτό δε βοήθησε τη Λέστερ να επιστρέψει στις νίκες, χάνοντας δίκαια στο Βίλλα Παρκ με 1-2. Το γκολ του Αργεντινού ήρθε στο 13’, αλλά η Βίλλα που είχε μπει πιο δυνατά, έφερε άμεσα το παιχνίδι στα ίσια (17’), δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στο 71’, με τη Λέστερ να παίζει με 10 στο τελευταίο δεκάλεπτο, λόγω της (υπερβολικής) κόκκινης που αντίκρισε ο αριστερός μπακ Κοντσέσκι. Συμπλήρωσε έτσι 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη, με μόλις δύο βαθμούς στο ίδιο διάστημα και παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία, με τις υπόλοιπες ομάδες (πλην Μπέρνλι), να ανοίγουν κι άλλο τη διαφορά. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (26). Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Σίτι. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο.

Εντός: 1-4-2
Γκολ: 11-12
Τελευταία 5: 0-1-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: «Ηρωικό» διπλό στη Ρώμη, στον «τελικό» για το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να επικρατούν με 2-0 και να συνεχίζουν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιέστηκε στα πρώτα λεπτά, αλλά ισορρόπησε και πήρε τα ηνία. Στην επανάληψη μπήκε πάλι πιο δυνατά και με σουτ του Νασρί πήρε το προβάδισμα στο 60’, ενώ ωραίος συνδυασμός με αποδέκτη τον Ζαμπαλέτα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Μαγικός ο τρόπος που πήρε την πρόκριση, αφού στις 4 αγωνιστικές έδειχνε να μην έχει ελπίδες, αλλά με δύο νίκες με Μπάγερν και Ρόμα τα κατάφερε. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και στο πρωτάθλημα, όπου είδε την Τσέλσι να χάνει για πρώτη φορά και να την πλησιάζει στους 3 βαθμούς. Το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε της Έβερτον εντός έδρας με 1-0, χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοση της, χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τουρέ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (32). Αήττητη από τη Λέστερ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς και οι επιθετικοί Αγουέρο (15 συμμ./14 γκ./3 ασίστ), Γιόβετιτς (9 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 5-2-1
Γκολ: 20-9
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Την έχει πάρει ο κατήφορο της Λέστερ και δεν δείχνει ικανή να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Αναμενόμενα τόσο χαμηλά το διπλό (1.45 Playbet).


 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

19:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 61-34-58
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 3-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με «δευτερότριτα» ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και πήρε τη νίκη με το άνετο 4-1. Ο Ποντόλσκι απέδειξε ότι δεν αξίζει να είναι μονίμως στον πάγκο, σκοράροντας δύο γκολ (3’, 92’), με τους κανονιέρηδες να έχουν καθαρίσει το ματς στο πρώτο 30λεπτο, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, με τον Ράμσεϊ να σκοράρει τα άλλα δύο τέρματα (11’, 29’). Η μείωση στο 88’ από στημένη φάση. Δεν άλλαξε όμως κάτι στη βαθμολογία του ομίλου και τερμάτισε δεύτερη, σε ισοβαθμία με τη Ντόρτμουντ. Στο πρωτάθλημα προερχόταν από δύο σερί νίκες με 1-0 κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον, αλλά κόντρα στη Στόουκ έκανε πολύ κακό παιχνίδι και έχασε δίκαια με 3-2. Δέχτηκε όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος (1’, 35’, 45’), πίεσε στην επανάληψη και μείωσε με τους Καθόρλα (68’ πεν.), Ράμσεϊ (70’), αλλά η αποβολή του Τσέιμπερς στο 78’ έσβησε κάθε ελπίδα. Συνεχίζει υπό πίεση ο Βενγκέρ, που κρίνεται σκληρά πλέον σε κάθε παιχνίδι, ειδικά όσο η ομάδα απομακρύνεται από την κορυφή (στο -13 πλέον, -3 από την πεντάδα). Μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στη Νιούκαστλ και αήττητο 7 αγώνων (5-2-0). Δεν έχει δεχθεί γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Σε λύσεις ανάγκης οδηγείται σήμερα ο Βενγκέρ, αφού λείπουν 12 παίχτες: τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Τσέιμπερς (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (8 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.). ο αριστερός μπακ Νάτσο Μονρεάλ (11 συμμ./1 ασίστ), οι κεντρικοί μέσοι Ροσίτσκι (3 συμμ.), Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Ράμσεϊ (14 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Γουίλσιρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι μεσοεπιθετικοί Εζίλ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Γκνάμπρι και οι επιθετικοί Σανόγκο (3 συμμ.), Γουόλκοτ (2 συμμ.).

Εντός: 3-3-1
Γκολ: 12-8
Τελευταία 5: 2-0-3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έγινε η ομάδα που υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την Τσέλσι, επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία και έπαιξε στα ίσια την πρωτοπόρο. «Άσφαιρο» το πρώτο μέρος, πρωταγωνιστής στην επανάληψη ο Σισέ, που σημείωσε και τα δύο τέρματα (57’, 78’). Τυχερή στο δεύτερο, αφού το γκολ μπήκε σε αντεπίθεση, μετά από δοκάρι της Τσέλσι. Στο 81’ ο Στίβεν Τέιλορ αποβλήθηκε, με την Τσέλσι να μειώνει στο 83’ και τη Νιούκαστλ να αντέχει ωστόσο ως το τέλος. Ανεβάζει μετοχές ακόμα περισσότερο ο Πάρντιου, με την ομάδα του να έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. 6 νίκες στο πρωτάθλημα στο ίδιο διάστημα -Τόττεναμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι οι πιο σημαντικές- αλλά και νίκη πρόκριση επί της Σίτι στο Λιγκ Καπ. Τιμωρημένοι o κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (7 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Σισοκό (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι κίπερ Κρουλ (12 συμμ.), Έλιοτ (3 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Κολοτσίνι (12 συμμ./1 γκ.), Γκουντ, οι αριστεροί μπακ Σαντόν, Ράιαν Τέιλορ (2 συμμ.), ο αριστερός μέσος Γκουτιέρες, οι μεσοεπιθετικοί, Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.), Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εκτός: 2-3-3
Γκολ: 7-10
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Περιμένουμε να δούμε ένα τελείως διαφορετικό ματς, από ότι θα περιμέναμε, με τις τόσες απουσίες που έχουν αμφότερες, ειδικά η Άρσεναλ, τις οποίες είναι και πιο σημαντικές. Η Νιούκαστλ είναι πιο συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις. Άλλωστε τα «δεύτερα» έχουν γίνει «πρώτα» τον τελευταίο καιρό και εξαιτίας τους πηγαίνει τόσο καλά η ομάδα. Στο εξαιρετικό 2.80 το Χ2 (Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις