Στοίχημα Προβλέψεις Serie B: Νέος τεχνικός στην Λατίνα

 

13.30 ΚΑΤΑΝΙΑ – ΜΠΑΡΙ

 

Προϊστορία: 6-2-4
Πέρυσι: –

 

ΚΑΤΑΝΙΑ: Πλήρωσε τις απουσίες της στο εκτός έδρας ματς με την Φροζινόνε και ηττήθηκε με 1-0. Κατέβηκε στο ματς με στόχο την ισοπαλία και τον έναν βαθμό, όμως έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 74′ και δέχθηκε λίγο αργότερα το γκολ της ήττας. Οι Σικελοί παρέμειναν χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ έρχεται και ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα με αντίπαλο την Μπάρι. Τα προβλήματα παραμένουν πολλά για τον προπονητή Μπέπε Σανίνο, αφού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο φορ Τσάνι (4 συμ.), ενώ τραυματίες είναι οι πορτιέρο Τερατσιάνο (1 συμ.), Φριζόν (2 συμ.), οι στόπερ Σπόλι (7 συμ.), Καπουάνο (5 συμ.), Ρολίν και οι χαφ Αλμιρόν (1 συμ.), Ρινάουντο (2 συμ.). Με την εθνική τουο ο στόπερ Τζίομπερ (5 συμ.).

 

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 1-2-2

 

ΜΠΑΡΙ: Αν και ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δυσκολεύεται να κερδίσει. Στο προηγούμενο ματς δεν εκμεταλλεύθηκε τον παράγοντα έδρα και το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς και έμεινε στο 1-1 με την Μόντενα. Άνοιξε το σκορ με τον Καπούτο στο 22′, όμως η χαρά της κράτησε μόλις για τρία λεπτά. Υπό πίεση ο προπονητής Ντέβις Μάντζια, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει για σήμερα τον διαθνή μπακ Σαμπέλι (6 συμ.) και τον τραυματία μέσο Ντονάτι (6 συμ./1 γκολ).

 

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 1-3-1

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Ντέρμπι στην Σικελία, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν ποιότητα, αλλά το γκολ τους το δέχονται. Goal/goal σε απόδοση 1,90 από τον Stoiximan.


 

 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

16.00 ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΕΣΚΑΡΑ

 

Προϊστορία: 9-5-6
Πέρυσι: ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΕΣΚΑΡΑ 3-0

 

ΚΡΟΤΟΝΕ: Αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο εκτός έδρας ματς με την Λιβόρνο, ο άγραφος νόμος την τιμώρησε για να χάσει στο τέλος με 1-0. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής για την ομάδα της Καλαβρίας, που έχει μόλις μία νίκη στις πρώτες εφτά αγωνιστικές (1-3-3). Έτσι παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και επίσης μετράει μόνο under 2,5. Διεθνείς ο μπακ Μπαλάδα (3 συμ.) και ο χαφ Ντέτζι (6 συμ.). Τραυματίας ο μπακ Μοντέστο (4 συμ.).

 

Εντός: 0-3-1
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 1-3-1

 

ΠΕΣΚΑΡΑ: Η φάση στο 36′, όπου κέρδισε πέναλτι και το αριθμητικό πλεονέκτημα επί της Βίρτους Εντέλα της έδωσε το δικαίωμα να κυριαρχήσει και να επικρατήσει με το ευρύ 4-0. Ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι, ο οποίος αισθάνεται πλέον πιο άνετος στον πάγκο του. Εκτός έδρας πάντως αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρώτες εξόδους της (0-1-2). Τραυματίες ο στόπερ Σάλαμον (2 συμ./1 γκολ), οι χαφ Μπρούγκμαν, Μιλίτσεβιτς, Σελάσι, Ντα Σίλβα, ο εξτρέμ Μεμουσάι και ο επιθετικός Σόου (3 συμ.).

 

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 11-10
Τελευταία 5: 1-1-3

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως στο γκολ. Πιθανό το under 2,5 στο 1,61 από την Championsbet.


 

Nokibet.gr – Παίξε τώρα στοίχημα, με τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

 

16.00 ΛΑΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

 

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

 

ΛΑΤΙΝΑ: Η ήττα με 1-0 από την Τράπανι έφερε την αντικατάσταση του Μάριο Μπερέτα από τον Ρομπέρτο Μπρέντα, που επιστρέφει μετά από λίγους μήνες στον πάγκο των «νερατζούρι». Στους εφτά βαθμούς έως τώρα ο απολογισμός της Λατίνα, που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ ανόδου και έχει εκ νέου υψηλούς στόχους και την φετινή αγωνιστική σεζόν. Διεθνής ο χαφ Βιβιάνι (5 συμ.). Τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Ντι Τζενάρο (1 συμ.).

 

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 0-3-2

 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ο χρόνος είναι με το μέρος της και παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη. Στο εκτός έδρας ματς με την Βιτσέντζα μπορεί να μην απέφυγε το ισόπαλο 0-0, όμως είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο από τον έναν βαθμό. Είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 1-0 κόντρα σε Τερνάνα και Τσιταντέλα. Οι «ροσομπλού» διατηρούν ανέπαφη την εστία τους εδώ και τρεις αγωνιστικές, όμως σήμερα έχουν πραγματικά δύσκολο έργο στο «Ντομένικο Φραντσιόνι». Τιμωρημένος ο μέσος Ματουζάλεμ (7 συμ.). Τραυματίες οι στόπερ Πάεθ (5 συμ.) Μαϊέτα (7 συμ.), ο μπακ Μορλέο (7 συμ.) και ο χαφ Καζαρίνι (5 συμ./1 γκολ).

 

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 3-1-1

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Με νέο προπονητή η Λατίνα, σε καλή κατάσταση η Μπολόνια. Κρατάμε την ισοπαλία στο 3,00 από την bet8.gr.


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

16.00 ΛΙΒΟΡΝΟ – ΤΡΑΠΑΝΙ

 

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

 

ΛΙΒΟΡΝΟ: Παρότι έκανε κακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κροτόνε και γλίτωσε αρκετές φορές από την παραβίαση της εστίας της, ωστόσο στο δεύτερο μέρος βρήκε το γκολ με τον Μπερναρντίνι στο 62′ και πήρε το ματς με 1-0. Παράλληλα διατηρήθηκε στην θέση του ο προπονητής Κάρμινε Γκαουτιέρι, με την Λιβόρνο να διατηρείται αήττητη μπροστά στο κοινό της (2-2-0). Με την εθνική του ομάδα ο φορ Γκαλαμπίνοφ (4 συμ./1 γκολ). Τραυματίας ο χαφ Λαμπρούγκι (4 συμ.).

 

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2

 

ΤΡΑΠΑΝΙ: Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι πήρε τη νίκη στην έδρα της με 1-0 επί της Λατίνα. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του ο Μανκόσου στο 60′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, διάστημα όπου η Τράπανι απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρότι εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική, η ομάδα της Σικελιάς αγνοεί την χαρά της νίκης μακριά από το γήπεδο της στις τρεις πρώτες εξόδους της (0-2-1). Τραυματίες οι χαφ Μπάσο (2 συμ.), Σκοτσαρέλα (5 συμ.).

 

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 2-2-1

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε ομάδες, που παίζουν με την μπάλα κάτω. Over 2,5 στο 2,10 από την Goalbet.


 

Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

21.30 ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

 

Προϊστορία: 2-2-2
Πέρυσι: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 1-0

 

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: Τέρμα στο αήττητο της νεοφώτιστης Περούτζια, σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Σπέτζια. Ήττα με 2-0, ενώ όσο ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 έμεινε με εννιά ποδοσφαιριστές ύστερα από τις αποβολές του Νίκο στο 56′ και Ταντέι στο 59′ και μοιραία δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Πάντως, η ομάδα του Αντρέα Καμπλόνε παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4-2-1. Τιμωρημένοι οι δύο αποβληθείς, ενώ θα λείψει λόγω εθνικών υποχρεώσεων και ο στόπερ Γκολντανίγκα (7 συμ.).

 

Εντός: 3-1-0
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-2-1

 

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Εκπληκτική πορεία και για την έταιρη νεοφώτιστη ομάδα, την Φροζινόνε, που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα την Κατάνια με 1-0. Από το 73′ αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο και εκμεταλλεύθηκε αυτό το γεγονός, σκοράροντας με τον Παγκανίνι στο 82′. Ουσιαστικά δίνει ντέρμπι κορυφής σήμερα με την πρωτοπόρο Περούτζια και φυσικά θα τεστάρει τις δυνάμεις της και το τι μπορεί να καταφέρει φέτος. Τραυματίας ο αρχηγός Φράρα (3 συμ.).

 

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 2-2-1

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Πρόκειται για τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία, που δίνεται 3,10 από την Mybet.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις