Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Λίβερπουλ

 

21:45 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 33-18-37
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2-0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Η… αεροπορία της απείχε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, όπου χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, δέχτηκε τρία γκολ από ισάριθμες κεφαλιές σε στημένα (41’, 51’, 63’). Είχε απειλήσει και αυτή πριν το πρώτο γκολ από στημένο, με το απευθείας φάουλ του Νομπλ να βρίσκει στο δοκάρι. Πίεσε ασφυκτικά μετά το 65’, στο 69’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά το μόνο που κατάφερε ως το τέλος ήταν να μειώσει στο 76’ με τον Βαλέντσια και να έχει ακόμα ένα δοκάρι. Συνεχίζεται το ντεφορμάρισμα των σφυριών, που μαζί με το ματς κυπέλλου, μετρούν 6 αγώνες χωρίς νίκη (0-3-2 στο πρωτ.). Παραμένει σε δύσκολη θέση ο Άλαρνταϊς, αν και για την ώρα δεν κινδυνεύει. Το γόητρο όμως της ομάδας σίγουρα πληγώθηκε, μετά από δύο αποτυχίες σε λονδρέζικα ντέρμπι (Τόττεναμ, Κρίσταλ Πάλας), ενώ ακολουθούν άλλα δύο (Τσέλσι, Άρσεναλ). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Αμαλφιτανό (18 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι επιθετικοί Κόουλ (14 συμμ./2 γκ.), Κάρολ (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 7-3-4
Γκολ: 21-14
Τελευταία 5: 0-3-2

ΤΣΕΛΣΙ: Η πρώτη κούπα της χρονιάς και πρώτη για τον Μουρίνιο στη δεύτερη θητεία του Μουρίνιο είναι γεγονός, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ την Κυριακή κόντρα στην Τόττεναμ. Στο 10’ γλίτωσε από το δοκάρι σε απευθείας φάουλ, από εκεί και πέρα όμως δεν αντιμετώπισε πολλούς κινδύνους και έφτασε στο γκολ σε στημένο με κοντινό σουτ του Τέρι στο 45’ που κόντραρε σε πόδια αμυντικών. Στο 56’ με το 2-0 με σουτ του Ντιέγκο Κόστα από πλάγια θέση, που χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Γουόλκερ τελείωσε και τυπικά το παιχνίδι και κράτησε σχετικά άνετα μέχρι το τέλος. Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν από νωρίς για την Τσέλσι, που είχε μάθει ότι η Σίτι ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ και έτσι το +5 δεν άλλαξε, με το ματς που χρωστάει να της δίνει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά τους, 11 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στα 4 τελευταία (3-1-0), στα οποία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (56) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (22). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μάτιτς (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός μέσος Όμπι Μίκελ (13 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 7-4-2
Γκολ: 29-17
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μετά από ένα τίτλο η ψυχολογία σου δεν σου επιτρέπει να χάσεις. Και πόσο μάλλον από τη Γουέστ Χαμ που δεν είναι στα καλύτερά της. Έχει όμως το γκολ, οπότε περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν (1.80 Novibet).


 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

21:34 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Προϊστορία: 30-17-23
Α’ γύρος: ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν κατάφερε να σταματήσει τη φόρμα της Λίβερπουλ και να μειώσει τη διαφορά από την Τσέλσι, γνωρίζοντας την ήττα στο Άνφιλντ με 2-1. Πάνω-κάτω το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που δημιουργούσαν ευκαιρίες αλλά υπολείπονταν στα τελειώματα. Η Λίβερπουλ διατήρησε περισσότερο την κυνικότητά της και σε μία από αυτές άνοιξε το σκορ στο 11’. Ο Αγουέρο πήγε να απαντήσει λίγα λεπτά αργότερα αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι και τη λύση έδωσε στο 25’ ο Τζέκο. Καλός ο ρυθμός αλλά χωρίς φάσεις στην επανάληψη, με ένα μακρινό σουτ της Λίβερπουλ να κρίνει το παιχνίδι. Δεύτερη σερί ήττα με το ίδιο σκορ, μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα, «πόνεσαν» όμως αρκετά αμφότερα, αφού εκτός απροόπτου την αφήνουν εκτός στόχων. Στα δύο προσεχή για το πρωτάθλημα έχει εύκολο έργο με τις δύο τελευταίες (Μπέρνλι, Λέστερ), ματς που μπορούν να ανεβάσουν τη ψυχολογία της και να της φέρουν τις νίκες που θέλει για να μπορεί να ελπίζει στο πρωτάθλημα. Ειδικά αν στραβοπατήσει στο ίδιο διάστημα και η Τσέλσι, από την οποία απέχει 5 βαθμούς. Αήττητη από τη Λέστερ στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (57). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 8-3-2
Γκολ: 26-12
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΕΣΤΕΡ: Το ματς με την Τσέλσι δεν έγινε λόγω της συμμετοχής των μπλε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Στον τελευταίο αγώνα της, που ήταν στις 22/2 φιλοξενήθηκε από την Έβερτον, φεύγοντας από το Γκούντισον Παρκ με το 2-2, σταματώντας έτσι το σερί με τις 4 ήττες. Με λίγο προσοχή θα μπορούσε να έχει φύγει και με τη νίκη, αφού η ισοφάριση ήρθε στο 89’ από αυτογκόλ του Άπσον. Τρίτο σερί παιχνίδι που κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά παίρνει λιγότερο από ότι της αξίζει (Άρσεναλ, Κρίσταλ Πάλας). Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4), παραμένει ουραγός με 4 βαθμούς να τη χωρίζουν από τη σωτηρία. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Σίτι. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 2-2-10
Γκολ: 11-25
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Προβλέπεται εύκολη επικράτηση για τη Σίτι, που θέλει να αφήσει την κακή παρένθεση των δύο τελευταίων παιχνιδιών και να επιστρέψει στα προηγούμενα εγχώρια δεδομένα (5-0 Νιούκαστλ, 4-1 Στόουκ). Επειδή δεν κλείνεται η Λέστερ, θα προτιμήσουμε το over (1.47 Stoiximan).


Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

21:45 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 8-1-2
Α’ γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν που τράνταξε το δοκάρι στο 10’ ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι όπου έχασε με 0-2. Εκτός αυτής της φάσης, δεν την είδαμε να απειλεί ουσιαστικά μέχρι το τελευταίο 20λεπτο, δεχόμενη το γκολ στο 45’ από στημένη και κόντρα στα πόδια των αμυντικών της, που ξεγέλασε τον Γιορίς, ο οποίος ξεγελάστηκε και στο δεύτερο όταν σουτ βρήκε ελάχιστα πάνω στον Γουόλκερ, αφήνοντας ανήμπορο τον Γάλλο κίπερ (56’). Στο τέλος ήταν πιο δημιουργική, αλλά όλες οι φάσεις ελέγχονταν από την Τσέλσι. Μέσα σε 4 ημέρες χάθηκαν οι δύο μεγαλύτεροι στόχοι της ομάδας, αφού εκτός της απώλειας του Λιγκ Καπ, την περασμένη Πέμπτη έμεινε εκτός και από το Γιουρόπα, χάνοντας εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα με 2-0 (1-1 στο Λονδίνο). Μοναδική «σωτηρία» η έξοδος στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα, έχοντας μείνει λίγο πίσω το τελευταίο διάστημα, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ και την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ. Στο -4 από την 5η θέση, στους 6 άνοιξε η διαφορά από την τετράδα, που είναι και ο μεγάλος στόχος. Έχει το απόλυτο στις 5 συνολικά φορές που υποδέχτηκε τη Σουόνσι. Συνολικά είναι αήττητη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους, μετρώντας 6 σερί νίκες. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 7-3-4
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Περίεργο το παιχνίδι με τη Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι έβγαζαν περισσότερο ενέργεια και χρειάστηκε σωτήρια επέμβαση του Φαμπιάνσκι για να κρατήσει το μηδέν, με μοναδική ευκαιρία για τους Ουαλούς ένα πολύ άστοχο σουτ του Γκομίς. Πιο κινητική η Μπέρνλι και στην επανάληψη, που φώναξε δίκαια για χέρι του Κορκ σε φάση διαρκείας στα πρώτα λεπτά. Στάθηκε όμως τυχερή στο 64’ σε κόρνερ, με τον Γκομίς να πιάνει την πρώτη κεφαλιά, τον Κορκ να πλασάρει και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά σε δεύτερη προσπάθεια ο Τρίπιερ και ο κίπερ έκανα μόνοι τους τη δουλειά. Στόχος πλέον δια στόματος Μονκ, να πετύχει την καλύτερη επίδοσή της, στην 4η σεζόν που συμμετέχει στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας για ρεκόρ τους 47 βαθμούς τη σεζόν 2011-12, αλλά και την 9η θέση την αμέσως επόμενη. Πολύ κοντά να τα καταρρίψει και τα δύο, έχοντας ήδη 40 βαθμούς και βρισκόμενη στην 8η θέση. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Τόττεναμ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπάρτλεϊ (6 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σίγκουρντσον (22 συμμ./4 γκ./8 ασίστ).

Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 12-19
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πληγωμένη ομάδα η Τόττεναμ, πάντα επικίνδυνη η Σουόνσι, που έχει το υλικό να κάνει τη ζημιά σε όλες τις ομάδες. Γκολ-γκολ στο 1.75 (Mybet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

22:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 29-18-21
Α’ γύρος: ΜΠΕΡΝΛΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Την περιμέναμε πιο επηρεασμένη από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα, αλλά η ομάδα του Ρότζερς κράτησε τον χαρακτήρα των τελευταίων μηνών στο ντέρμπι με τη Σίτι, επικρατώντας δίκαια με 2-1 στο Άνφιλντ. Ο Χέντερσον το 1-0 στο 11’ με άπιαστο σουτ, γλίτωσε από το δοκάρι λίγο αργότερα και παρά το γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού, δεν επέτρεψε πολλές φάσεις, φτάνοντας στη νίκη με γκολάρα του Κουτίνιο στο 75’. Η αντεπίθεση συνεχίζεται για τους κόκκινους, που έφτασαν στα 11 ματς το αήττητο στο πρωτάθλημα (8-3-0) και ανέβηκαν ακόμα μία θέση, πατώντας για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές θέσεις φέτος (5οι), με το Τσάμπιονς Λιγκ να απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς. Εκτός ο κίπερ Τζόουνς (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Σακό (12 συμμ.), ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Λούκας (14 συμμ.) και ο εξτρέμ Ίμπε (5 συμμ.). Αμφίβολος ο αρχηγός Τζέραρντ (22 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), που είναι κοντά στην επιστροφή.

Εντός: 7-5-2
Γκολ: 22-14
Τελευταία 5: 4-1-0

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πατούσε καλύτερα από τη Σουόνσι, όπου είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, από μία πολύ μεγάλη στην αρχή του πρώτου και στο τέλος της επανάληψης. Δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα, δεχόμενη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σε μία άτυχη στιγμή, όταν μετά από κόρνερ και διπλή προσπάθεια (η πρώτη στο δοκάρι), ο Τρίπιερ προσπάθησε να διώξει, ο Χίτον την έπιασε αρχικά πάνω στη γραμμή, αλλά άθελα του την έσπρωξε πιο μέσα. Στον πρώτο χρεώθηκε το αυτογκόλ, αν και το ριπλέι δείχνει ότι φταίει ο κίπερ. Χωρίς νίκες για 6η αγωνιστική (0-2-4), αλλά σε τριπλή ισοβαθμία με ΚΠΡ και Άστον Βίλλα. Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και όπως φαίνεται η μάχη της παραμονής θα δοθεί μεταξύ αυτών των τριών, μαζί με τις Χαλ, Σάντερλαντ και Λέστερ. Η Μπέρνλι πάντως είναι η πιο άτυχη από όλες, αφού το επόμενο διάστημα έχει Γολγοθά: Λίβερπουλ, Σίτι, Σαουθάμπτον, Τόττεναμ, Άρσεναλ. Νο goal οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Λίβερπουλ. Under τα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους. Μαζί με την ΚΠΡ, έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (45). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-5-7
Γκολ: 12-26
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Εδώ που έφτασε η Λίβερπουλ είναι δύσκολο να μας περάσει από το μυαλό η γκέλα σήμερα, κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν περιμένουμε πάντως κανένα… πάρτι από τους παίχτες του Ρότζερς, οπότε το 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας (2.10 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις