Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 9ος όμιλος: Στην κερκίδα ο Σάντος

 

19:00 ΑΛΒΑΝΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Προϊστορία: 1-1-1

ΑΛΒΑΝΙΑ (61η): Έχει κάνει άλματα προόδου με τον Ιταλό Τζιοβάνι Ντε Μπιάζι στον πάγκο και το απέδειξε και στα δύο φιλικά που έδωσε τον Νοέμβριο με Γαλλία (1-1) και Ιταλία (0-1). Στον όμιλο ξεκίνησε κάνοντας την έκπληξη μέσα στην Πορτογαλία (1-0), ακολούθησε το 1-1 με τη Δανία, αλλά ηττήθηκε στα χαρτιά στον αγώνα με τη Σερβία, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, στο γνωστό περιστατικό με τη σημαία μέσα στο γήπεδο. Με την Αρμενία να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στον όμιλο και τις Δανία-Πορτογαλία να έχουν τον πρώτο λόγο για τις δύο πρώτες θέσεις, αναμένεται να δώσει μάχη με τη Σερβία για την 3η θέση, στον μοναδικό όμιλο που αποτελείται από 5 ομάδες. Τρεις οι αναμετρήσεις της με την Αρμενία (1-1-1), η μοναδική νίκη ήρθε σε φιλικό το 2013. Στην αποστολή και ο αμυντικός μέσος Κάτσε του ΠΑΟΚ. Επέστρεψαν οι πολύ χρήσιμοι μέσοι Ζάκα, Γκάσι, με τον δεύτερο να κάνει εξαιρετική χρονιά στη Βασιλεία φέτος.

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Λάτσιο), Σέχι (Σκεντέρμπεη), Χότζα (Παρτιζάνι Τίρανα)
Αμυντικοί: Τσανά (Λάτσιο), Αγκόλι (Καραμπάχ), Λίλα (Πάρμα), Κουρί (Τίρανα), Χισάι (Έμπολι), Ατζέτι (Βασιλεία), Αλίτζι (Βαντούζ)
Μέσοι: Μπουλκού (Τίρανα), Ρόσι (Φρανκφούρτη), Ράμα (Μόναχο 1860), Αμπράσι (Γκρασχόπερ), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Μπάσα (Τορίνο), Κουκέλι (Ζυρίχη), Λενιάνι (Ρεν), Μεμουσάι (Πεσκάρα), Μέχα (Πάντερμπορν), Γκάσι (Βασιλεία), Ζάκα (Βασιλεία), Σαλά (Σπάρτα Πράγας)
Επιθετικοί: Σαλίχι (Χαποέλ Χάιφα), Σαντίκου (Ζυρίχη), Μπαλάι (Ριέκα), Τσικαλέσι (Σπλιτ)

Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΡΜΕΝΙΑ (79η): Έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά πήρε μόνο ένα βαθμό. Έχασε δύσκολα από Δανία (1-2) και Πορτογαλία (0-1), ενώ στο ενδιάμεσο έμεινε στο 1-1 με τη Σερβία, σε ένα ματς που μπορούσε τη νίκη. 9 τα ματς με τον Σάλαντ στο τιμόνι, που του ανατέθηκε να διαχειριστεί ένα αρκετά καλό υλικό –σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα χρόνια- και να την ανεβάσει επίπεδο, αλλά με απολογισμό 1-1-7 δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει. Κατόπιν συμφωνίας μάλιστα με την ομοσπονδία της χώρας, είναι δεδομένου ότι αν δεν κερδίσει σήμερα τότε θα αποτελέσει παρελθόν. Στην αποστολή ο εξτρέμ της Κέρκυρας Γκαζαριάν. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Λείπει πάντως ο μεσοεπιθετικός Εζμπιλίζ (Σπαρτάκ Μόσχας).

Τερματοφύλακες: Μπερεζόφσκι (Ντιναμό Μόσχας), Κασπάροφ (Μίκα Ερεβάν), Μπεγκλαριάν (Ουλίσες Ερεβάν)
Αμυντικοί: Αρζουμανιάν (Αμκάρ Περμ), Μκογιάν (Εστεγκλάλ Τεχεράνη), Χαϊραπετιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Χοβχανισιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Χαρογιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Βοσκανιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Χαμπαρτζουμιάν (Βαρντάρ), Αντονιάν (Μαρσέιγ)
Μέσοι: Μανουτσαριάν (Ουράλ), Γκαζαριάν (Κέρκυρα), Γεντιγκαριάν (Ντιναμό Μόσχας), Πιτσέλι (Ακτόμπε), Μκρτσιάν (Τομπόλ Κοστανάι), Εντιγκαριάν (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ασλανιάν (Άλμερε), Μπαντογιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Σιμονιάν (Ζυρίχη)
Επιθετικοί: Μχιταριάν (Ντόρτμουντ), Μοβσισιάν (Σπαρτάκ Μόσχας), Σαρκισόφ (Βόλγκα), Κοριάν (Λοκομοτίβ Τασκένδης)

Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Όταν ο προπονητής είναι με τη θηλεία στο λαιμό και έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ ανεβασμένη ομάδα, τότε μόνο θετικά δεν είναι τα πράγματα. Πολύ κοντά στη νίκη η Αλβανία, που έχει χρυσή ευκαιρία να παραμείνει 3η και πιθανότατα να αυξήσει τη διαφορά της από τη Σερβία. Στο 1.90 ο άσος (Netbet).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

21:45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Προϊστορία: 0-2-0

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (7η): Η Πορτογαλία θύμισε… Ελλάδα με τον Σάντος στον πάγκο, ο οποίος σε 4 ματς μετράει 3 νίκες με 1-0. Πιο πρόσφατη η μεγάλη νίκη σε φιλικό με την Αργεντινή (18/11), προηγουμένως είχε επικρατήσει μέσα στη Δανία και επί της Σερβίας εντός, καλύπτοντας έτσι το χαμένο έδαφος από την ήττα-έκπληξη στην πρεμιέρα από την Αλβανία. Τότε ήταν ο Πάουλο Μπέντο στο τιμόνι και ήταν η αφορμή να αποχωρήσει, με το κλίμα να είναι κακό από το Μουντιάλ, όπου η Πορτογαλία αποκλείστηκε από τον όμιλο. Ο Σάντος είχε δεχτεί αρχικά ποινή 8 αγωνιστικών, λόγω της αποβολής του στον αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, η οποία τελικά μειώθηκε στις δύο κάτι που σημαίνει ότι δε θα είναι στον πάγκο σήμερα και στον επόμενο αγώνα, τον Ιούνιο κόντρα στην Αρμενία. Κλήθηκε κανονικά, αλλά τραυματίστηκε σε προπόνηση ο Πέπε και ο Σάντος δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Πρώτη κλήση για τον κίπερ Βεντούρα (Μπελενένσες), επέστρεψαν οι Ούγκο Αλμέιδα, Αντούνιες, Ελισέου. Δεν κλήθηκαν σε σχέση με τα ματς του Νοεμβρίου οι Ραφαέλ Γκερέιρο, Τιάγκο Γκόμες, Μπέτο, Έλντερ Πόστιγκα.

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Λόπες (Λυόν), Βεντούρα (Μπελενένσες)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Φόντε (Σαουθάμπτον), Κοεντράο (Ρεάλ), Ρικάρντο Καρβάλιο (Μονακό), Αντούνιες (Ντιναμό Κιέβου), Ελισέου (Μπενφίκα), Μποσίνγκουα (Τραμπζονσπόρ), Σέντρικ (Σπόρτινγκ Λ.)
Μέσοι: Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Αντρέ Γκόμες (Βαλένθια), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λ.), Τιάγκο (Ατλέτικο), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ Λ.), Ντάνι (Ζενίτ)
Επιθετικοί: Ρονάλντο (Ρεάλ), Έντερ (Μπράγκα), Νάνι (Σπόρτινγκ Λ.), Ούγκο Αλμέιδα (Κούμπαν Κράσνονταρ), Κουαρέσμα (Πόρτο)

Τελευταία 5: 3-0-2

ΣΕΡΒΙΑ (40η): Πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Αλβανία, με τα γνωστά επεισόδια, αλλά οι τρεις βαθμοί της αφαιρέθηκαν, λόγω της εισόδου των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, οπότε το ματς πήγε χαμένο. Έμεινε έτσι με τον ένα βαθμό από το 1-1 με την Αρμενία στην πρεμιέρα, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει να έχει ελπίδες για την 3η θέση θα πρέπει να κερδίσει σήμερα. Στον τρίτο αγώνας της ηττήθηκε από τη Δανία με 1-3 εντός, ματς το οποίο ήταν το κύκνειο άσμα του Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος κέρδισε τη συμπάθεια όλων με τη κίνηση του να μην πάρει την αποζημίωση που προβλεπόταν. Πλέον ο Ράντοσλαβ Τσούρτσιτς στον πάγκο, που αναλαμβάνει για δεύτερη φορά (10/2011-5/2012). Έκανε ήδη ντεμπούτο, επικρατώντας σε φιλικό της Ελλάδας (2-0), αν και η κατάσταση της Εθνικής δεν βοηθάει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τους «Πλάβι». Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στα προκριματικά του Euro 2008. Και στα δύο ματς είχαμε ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1). Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ. Επέστρεψε ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς. Δεν κλήθηκαν ο Μπίσεβατς, Ρουκάβινα, Γιόγιτς, Κουζμάνοβιτς. Λάζοβιτς. Στην αποστολή και ο Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού. Μόλις με δύο καθαρόαιμους στην αποστολή. Με τον Σκούλετιτς να καλείται για πρώτη φορά, ο Μίτροβιτς θα είναι σίγουρα βασικός.

Τερματοφύλακες: Στοΐκοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Μπρκιτς (Κάλιαρι), Λούκατς (Παρτιζάν)
Αμυντικοί: Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κολάροφ (Μάν. Σίτι), Ομπράντοβιτς (Μαλίν), Μπάστα (Λάτσιο), Νάστασιτς (Σάλκε), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Ντούσκο Τόσιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μακσίμοβιτς (Τορίνο)
Μέσοι: Ζόραν Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πέτροβιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Τζούριτσιτς (Σαουθάμπτον), Μάτιτς (Τσέλσι), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Γκουντελί (Άλκμααρ), Λιάγιτς (Ρόμα), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός), Κόστιτς (Στουτγάρδη)
Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Άντερλεχτ), Σκούλετιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με ή χωρίς Σάντος στον πάγκο, η Πορτογαλία έχει αλλάξει χαρακτήρα και πείθει περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς όταν ο Πορτογάλος είναι στον πάγκο δεν φαίνεται και πολύ. Η Σερβία έχει επικίνδυνους παίχτες και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, αφού είναι μονόδρομος να κυνηγήσει το ματς. Πιθανό γκολ-γκολ στο 2.35 (Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις