Πρέμιερ Λιγκ (μέρος γ’): Έχουν φύγει ήδη σε διακοπές…

 

17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 63-28-31
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: «Κόλλησε» στο εντός έδρας 0-0 με τη Σάντερλαντ, αποτέλεσμα που της εξασφάλισε την 3η θέση και την παραμονή στους φιλοξενούμενους. Με επιθετικό τέμπο σε όλο το παιχνίδι και με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά η νίκη που της άξιζε δεν ήρθε τελικά, ούτε στο τέλος που πίεσε ασφυκτικά. Στην επανάληψη είχε ένα τυχερό δοκάρι με τον Ζιρού στο 53’, απειλήθηκε όμως αρκετές φορές, με τον Οσπίνα να πραγματοποιεί τρεις κρίσιμες επεμβάσεις. Συμπλήρωσε έτσι τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-1), έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα 5 τελευταία και σήμερα θέλει τη νίκη, ώστε να πάει με καλή φόρμα στον τελικό κυπέλλου το επόμενο Σάββατο κόντρα στην Άστον Βίλλα. Δεν έχει κερδίσει και δεν έχει σκοράρει επίσης στα 3 τελευταία εντός έδρας. Under τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (35). Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Ντιαμπί.

Εντός: 11-5-2
Γκολ: 37-13
Τελευταία 5: 1-3-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Παρότι βαθμολογικά αδιάφορη, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά νέα πρόσωπα της Τσέλσι και έφτασε σε μεγάλη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές με 3-0. Προηγήθηκε στο 9’ με τον Μπεραχίνο, η Τσέλσι έπαιζε με 10 από το 29’ και δεν άφησε το πλεονέκτημα να πάει χαμένο, κάνοντας το 2-0 πάλι με τον Μπεραχίνο, από την άσπρη βούλα, ενώ στο 60’ ο Μπραντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μέχρι το τέλος απειλήθηκε αρκετές φορές, ενώ γλίτωσε τη μείωση από το δοκάρι. Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της (3-2-0), σερί που της έφερε την παραμονή μία ώρα αρχύτερα. Under οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, σε όλες τις διοργανώσεις. Στις δύο πιο πρόσφατες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Εκτός ο κίπερ Φόστερ (28 συμμ.).

Εκτός: 4-7-7
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση Στοίχημα: Δεν περιμένουμε να μην κερδίσει η Άρσεναλ για 4ο σερί εντός, η οποία θέλει τη νίκη και για λόγους ψυχολογίας. Στο 1.40 ο άσος (Stoiximan), ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί και με over (1.60 Stoiximan).


 

 

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 27-17-28
Α’ γύρος: ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1-1
Λιγκ Καπ: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΠΕΡΝΛΙ 2-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Γνώρισε το διασυρμό στο Σεντ Μέρις, με τη Σαουθάμπτον να τη διαλύει με 1-6, σημειώνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ της τιμής σημείωσε ο Μπεντεκέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. «Αναίμακτη» η ήττα, αφού οι ήττες των Χαλ και Νιούκαστλ της εξασφάλισαν την παραμονή και έτσι πηγαίνει αδιάφορη σήμερα. Πολύ σημαντικό το έργο του Τιμ Σέργουντ που πιστώνεται τη μεταμόρφωση της ομάδας, την εξασφάλιση της παραμονής, κάτι που με τον Λαμπέρτ φαινόταν Γολγοθάς, αλλά ακόμα πιο σημαντικό τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου το επόμενο Σάββατο. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Μπέρνλι, σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ καλή και η παράδοση όταν την υποδέχεται, μετρώντας 24 νίκες σε 36 αναμετρήσεις (24-8-4). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπέικερ (10 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Χερντ και ο επιθετικός Κοζάκ.

Εντός: 5-6-7
Γκολ: 18-24
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΠΕΡΝΛΙ: Δεν ήταν κακή κόντρα στη Στόουκ, αλλά δεν μπόρεσε να αποζημιώσει τους οπαδούς της με μία αποχαιρετιστήρια νίκη, μένοντας στο 0-0. Αρκετές οι καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, που βρήκαν όλες τον εξαιρετικό κίπερ Μπάκλαντ. Στην επανάληψη πάντως το ματς έμοιαζε με αγγαρεία. Φεύγει από την Πρέμιερ, αλλά η αλήθεια είναι ότι κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού ήταν ομάδα που ταίριαζε περισσότερο στην Τσάμπιονς, το πάλεψε όμως μέχρι τέλους. Αν είχε μεγαλύτερη ευκολία στο σκοράρισμα τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (27). Στα 8 τελευταία μόνο κόντρα στη Χαλ κατάφερε να σκοράρει. Λογικό να έχει 12 σερί under, ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.).

Εκτός: 2-5-11
Γκολ: 13-32
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Κυνηγήσαμε το over στα δύο τελευταία της Μπέρνλι, το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα, αφού λόγω Άστον Βίλλα το ματς μπορεί να γίνει πιο ανοιχτό με απόδοση 1.85 στις στοιχηματικές εταιρίες.


 

 

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 53-19-36
Α’ γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 0-0

ΤΣΕΛΣΙ: Νωθρή κόντρα στην Στόουκ και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα στο Μπριτάνια με 0-3. Από νωρίς πίσω στο σκορ (9’) και όλα έγινα πιο δύσκολα με την απευθείας κόκκινη που αντίκρισε ο Φάμπρεγκας στο 29’. Στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε δεύτερο από πέναλτι (47’) και στο 60’ ήρθε τρίτο τέρμα από τους γηπεδούχους, όπου φέρει ευθύνη ο Κουρτουά. Νωρίτερα, όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-2, είχε δοκάρι με τον Ρεμί και μόνο μετά το τρίο ξύπνησε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα. Μαζί με τη Σαουθάμπτον, έχει την καλύτερη άμυνα (31), αλλά διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (70). Τιμωρημένος ο Φάμπρεγκας (34 συμμ./3 γκ./18 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζούμα (15 συμμ.), ο μέσος Ραμίρες (23 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Όσκαρ (28 συμμ./6 γκ./8 ασίστ).

Εντός: 14-4-0
Γκολ: 33-8
Τελευταία 5: 2-2-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με την ηρωική έξοδο που έκανε στο Έμιρεϊτς, «τσίμπησε» τον βαθμό που ήθελε για να σωθεί, ο οποίος πανηγυρίστηκε δεόντως από όλους. Ο συνήθως λακωνικός Άντβοκαατ μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος, το μέλλον του πάντως στην ομάδα είναι αβέβαιο, αφού σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική. Από Δευτέρα θα συζητήσει με τη διοίκηση και τότε θα μάθουμε τι θα γίνει. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (30). Μαζί με την περσινή αναμέτρηση της με την Τσέλσι, μετράει αήττητο τριών μεταξύ τους αναμετρήσεων (2-1-0). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μπρίντκατ (18 συμμ./2 ασίστ) και οι μεσοεπιθετικοί Ρικάρντο Άλβαρες (13 συμμ.) και Ζόρντι Γκόμεθ (29 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-9-6
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση: Περιμένουμε τη Σάντερλαντ να ξεφουσκώσει μετά από την επιτυχία της παραμονής. Η Τσέλσι θα κλείσει τη χρονιά με νίκη (1.35 Netbet).


 

 

17:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 2-3-4
Α’ γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χάλασε το πάρτι της Λίβερπουλ για τον Τζέραρντ την προηγούμενη εβδομάδα, παίρνοντας τη νίκη στο Άνφιλντ με 3-1, με πολύ καλή εμφάνιση. Στο 26’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά ο Πάντσεον ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάντσεον (43’), έχοντας κι άλλες ευκαιρίες προηγουμένως. Στην επανάληψη είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 60’ έκανε την ανατροπή με τον Ζαχά, αν και ήταν σε θέση οφσάιντ και στις καθυστερήσεις ο ίδιος κέρδισε πέναλτι, που έγινε όμως εκτός περιοχής. Ο Μάρεϊ αστόχησε αρχικά, αλλά πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μπορεί να ευνοήθηκε, αλλά αυτό η νίκη της ήραν δίκαιη. Πρώτη νίκη μετά από 4 σερί ήττες. Φέτος δεν της έχει πάει τόσο καλά στην έδρα της, όπου έχει πάρει μόνο τους 18 από τους 45 συνολικά πόντους της (5-3-10). Εντός έδρας δεν έχει φέρει ποτέ ισοπαλία με την Σουόνσι, την οποία έχει κερδίσει μόνο μία φορά στο Σέλχαρστ Παρκ (1-0-3). Εκτός ο εξτρέμ Τόμας (1 συμμ.).

Εντός: 5-3-10
Γκολ: 20-27
Τελευταία 5: 1-0-4

ΣΟΥΟΝΣΙ: Χορταστικό το θέαμα στο ματς με τη Σίτι, που είχε 6 γκολ και στο οποίο γνώρισε όμως την ήττα με 2-4 εντός έδρας. Ανοιχτό το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 στο 36’. Σίγκουρντσον (45’) και Γκομίς (64’), έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η νίκη έγειρε προς τη Σίτι, που ξαναπήρε προβάδισμα στο 74’ και έγραψε το τελικό σκορ με τον Μπόνι, που δεν το πανηγύρισε. Αν είχε νικήσει θα ήταν και αυτή στο παιχνίδι για την Ευρώπη, αλλά έμεινε στο -5 από την 6η θέση. Νο goal οι 6 από τις 9 συνολικά αναμετρήσεις της με την Κρίσταλ Πάλας. Under οι 3 πιο πρόσφατες και οι 5 από τις 7 τελευταίες. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζόρντι Άματ (10 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Νόουτον (9 συμμ./1 ασίστ), Άνχελ Ράνχελ (27 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κι (33 συμμ./8 γκ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Τομ Κάρολ (13 συμμ.), ο εξτρέμ Ράτλιτζ (29 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα (10 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 7-3-8
Γκολ: 19-26
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση: Αδιάφορες και οι δύο, αλλά δείχνουν όρεξη τελευταία και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πιθανό το γκολ-γκολ στο 1.60 (Bet8).


 

 

17:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 13-7-17
Α’ γύρος: ΚΠΡ-ΛΕΣΤΕΡ 3-2

ΛΕΣΤΕΡ: Έκανε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της Πρέμιερ, αφού από «τελειωμένη» πριν λίγο καιρό, κατάφερε σε 8 αγωνιστικές, να μαζέψει όσους βαθμούς είχε πάρει στις προηγούμενες 29 (18-18) και με την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της Σάντερλαντ να πανηγυρίσει την παραμονή. Δεν ρίσκαρε πολύ, είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες, περισσότερες από τους γηπεδούχους και τελικά πήρε δίκαια τον βαθμό που χρειαζόταν, αφού άνοιξε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 4. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο και ο κεντρικός μέσος Τζέιμς (27 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 6-5-7
Γκολ: 23-21
Τελευταία 5: 3-1-1

ΚΠΡ: Αν δεν είχε χάσει τόσο καιρό με τον Ρέντναπ θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα, αλλά για ακόμη μία χρονιά, όπως ανέβηκε έτσι κατέβηκε. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ αποζημίωσε τους οπαδούς της, κερδίζοντας τη Νιούκαστλ με 2-1. Κακή στο πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε το γκολ (24’). Στην αρχή της επανάληψης ωστόσο εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη των φιλοξενούμενων στο κέντρο και αρχικά με τον Φίλιπς και στη συνέχεια με σουτάρα του Φερ έκανε την ανατροπή. Η διοίκηση πάντως προτίμησε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ράμσεϊ και από υπηρεσιακός ανέλαβε μόνιμος για την επόμενη σεζόν. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (68). Εκτός ο κίπερ Γκριν (36 συμμ.), ο αριστερός μπακ Τραορέ (16 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ίσλα (26 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.), ο εξτρέμ Βάργκας (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Σάρατε (4 συμμ.).

Εκτός: 2-1-15
Γκολ: 18-44
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Άλλες δύο αδιάφορες ομάδες, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Δεν βρίσκουμε λόγο να κλειστούν, οπότε και εδώ θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο γκολ-γκολ (1.55 Betshop).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις