Προβλέψεις Προκριματικά Euro 4ος όμιλος: Παίζονται πολλά απόψε

 

19:00 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προϊστορία: 0-0-3

ΓΕΩΡΓΙΑ (126η): Την Τετάρτη ο Κάκαμπερ Τσχατάτζε έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής, στη φιλική νίκη επί της Μάλτας με 2-0, με τα γκολ να έρχονται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είχε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε όμως να βγάλει πολλές καλές φάσεις. Μικρές οι διαφορές δηλαδή σε σχέση με την εικόνα επί εποχής Κετσπάγια, ο οποίος αποχώρησε μετά από 4 χρόνια στον πάγκο, με τον Τσχατάτζε που ανέλαβε να μην είναι full-time, αφού θα συνεχίσει να προπονεί και την Ίντερ Μπακού. Τρεις ήττες ο απολογισμός της μέχρι τώρα στον όμιλο, μοναδική νίκη το 3-0 με το Γιβραλτάρ, προδιαγεγραμμένο ότι θα τερματίσει προτελευταία στον όμιλο. Ο Τσχατάτζε έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά έχει κρατήσει τα μεγάλα ονόματα. Στην αποστολή ο κίπερ του ΟΦΗ, Λόρια.

Τερματοφύλακες: Λόρια (ΟΦΗ), Ρεβισβίλι (Τόσνο), Αλαβίτζε (Ντιναμό Μπατούμι)
Αμυντικοί: Λομπιανίτζε (Ομόνοια), Αμισουλασβίλι (Ίντερ Μπακού), Κασία (Φίτεσε), Κβιρκβέλια (Ρούμπιν Καζάν), Κακούμπαβα (Σαμτρέντια), Ναβαλόφσκι (Τόσνο), Ντβάλι (Κασίμπασα)
Μέσοι: Κανκάβα (Ντνίπρο), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μόσχας), Νταουσβίλι (Καρπάτι Λβιβ), Κένια (Σλάβια Πράγας), Κομπαχίτζε (Βολίν Λουτσκ), Οκριασβίλι (Γκενκ), Τζαλαμίτζε (Γιαγκελόνια), Καζαϊσβίλι (Φίτεσε), Μαχαράτζε (Παχτακόρ)
Επιθετικοί: Μχεντλίτζε (Έμπολι), Βατσάτζε (Άαρχους), Τσαντούρια (Κλουζ), Τσχαντάτζε (Ίντερ Μπακού)

Τελευταία 5: 2-0-3

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1η): Η κατάκτηση του Μουντιάλ το καλοκαίρι έφερε και το αναμενόμενο ξεφούσκωμα των πάντσερ, που μετρούν 3 νίκες στα 7 παιχνίδια τους μετά τη Βραζιλία, επίσημα και μη. Η πρώτη δύσκολα κόντρα στη Σκωτία (2-1), 1-0 την Ισπανία σε φιλικό με γκολ στο 90’ και 4-0 το Γιβραλτάρ. Στον όμιλο έχει 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές, στο -3 από την πρωτοπόρο Πολωνία, σε ισοβαθμία με Σκωτία και Ιρλανδία. Κακή η εικόνα της στην ήττα από την Πολωνία (0-2), ισοπαλία με ισοφάριση των Ιρλανδών στο 1-1 στον αγώνα πριν το Γιβραλτάρ, τα άλλα δύο παιχνίδια της στον όμιλο. Η ομοσπονδία ωστόσο στηρίζει τον Λεβ και πριν λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2018. Μετράει τρεις νίκες σε βάρος της Γεωργίας. Πιο πρόσφατη το 2-0 σε φιλικό το 2006. Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο Νόιερ και είναι κανονικά στη διάθεση του Λεβ. Κλήθηκε σχεδόν η ίδια ομάδα με αυτή του Μουντιάλ, με τον αριστερό μπακ Έκτορ να παίρνει φανέλα βασικού σήμερα.

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Τσίλερ (Αννόβερο), Βαϊντενφέλερ (Ντόρτμουντ)
Αμυντικοί: Μπόατενγκ (Μπάγερν), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Χέβεντες (Σάλκε), Μπαντστούμπερ (Μπάγερν), Μουστάφι (Βαλένθια), Έκτορ (Κολωνία)
Μέσοι: Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν), Εζίλ (Άρσεναλ), Κρος (Ρεάλ), Κεντίρα (Ρεάλ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Γκιουντογάν (Ντόρτμουντ), Κράμερ (Γκλάντμπαχ), Μπελαραμπί (Λεβερκούζεν)
Επιθετικοί: Ποντόλσκι (Ίντερ), Μίλερ (Μπάγερν), Σούρλε (Βόλφσμπουργκ), Γκέτσε (Μπάγερν), Κρούζε (Γκλάντμπαχ)

Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις: Δεν μας άρεσε η Γεωργία στο φιλικό με την Μάλτα. Ο Λεβ θέλει μία καλή εμφάνιση και πιθανότατα η νίκη να έρθει με μηδέν παθητικό. Στο 1.53 το no goal (Stoiximan).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

21:45 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Προϊστορία: 6-9-10

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (66η): Έκανε θετικό ξεκίνημα με τη νίκη επί της Γεωργίας στην πρεμιέρα των ομίλων, το αυτονόητο με το Γιβραλτάρ (7-0), ενώ έκανε την έκπληξη μέσα στη Γερμανία, φεύγοντας με τον βαθμό χάρη σε γκολ του Ο’Σι στο 94’, αλλά το αήττητο σταμάτησε στη δίκαια ήττα στο βρετανικό ντέρμπι με τη Σκωτία (0-1). Εφτά οι βαθμοί στο σύνολο, σε ισοβαθμία με Γερμανία και Σκωτία, και δεδομένου ότι αργά η γρήγορα η Γερμανία θα ξεφύγει, τότε η μάχη για την 3η θέση θα δοθεί με τη Σκωτία. Η οποία αναμένεται να πάρει το τρίποντο παίζοντας κόντρα στο Γιβραλτάρ. Μακριά η ιστορία της με αντίπαλο την Πολωνία. Από τα 25 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες τα 23 ήταν φιλικά (6-7-10), μόλις δύο τα επίσημα (Προκ. Euro 1992), τα οποία έληξαν αμφότερα ισόπαλα. Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο μέσος Γουέλαν (Στόουκ), όχι και ο αμυντικός χαφ Γκίμπσον (Έβερτον), που έμεινε εκτός. Πρώτη κλήση για τον μέσο Άρτερ (Μπόρνμουθ), δύσκολα να τον δούμε βασικό. Λίγες οι αλλαγές του Μάρτιν Ο’Νιλ σε σχέσεις με το τελευταίο φιλικό κόντρα στις ΗΠΑ (18/11, 4-1).

Τερματοφύλακες: Γκίβεν (Άστον Βίλλα), Φορντ (Μίλγουολ), Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Ράντολφ (Μπέρμιγχαμ)
Αμυντικοί: Ο’Σι (Σάντερλαντ), ΜακΣέιν (Χαλ), Γουάρντ (Μπέρνλι), Κόλμαν (Έβερτον), Γουίλσον (Στόουκ), Κλαρκ (Άστον Βίλλα), Κίο (Ντέρμπι), Πιρς (Ρέντινγκ), Κρίστι (Ντέρμπι)
Μέσοι: ΜακΓκίντι (Έβερτον), Γουέλαν (Στόουκ), ΜακΚλίν (Γουίγκαν), ΜακΚάρθι (Έβερτον), Χούλαχαν (Νόριτς), Μέιλερ (Χαλ), Κιν (Χαλ), Μπρέιντι (Χαλ), Άρτερ (Μπόρνμουθ)
Επιθετικοί: Ρόμπι Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Ντόιλ (Κολοράντο), Λονγκ (Σαουθάμπτον), Γουόλτερς (Στόουκ), Μέρφι (Ίπσουιτς), Στόουκς (Σέλτικ

Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΟΛΩΝΙΑ (34η): Πολύ καλό το κλίμα στην Πολωνία, που μετά από την αποτυχημένη εντός έδρας εμφάνιση στο προηγούμενο γύρο και την κακή πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ (4η), έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα τελικά της Γαλλίας και να κλείσει στόματα. Εκτός από τις καλές εμφανίσεις της ως τώρα, βλέπει να είναι πρώτη στον όμιλο, μπροστά από τη Γερμανία, κόντρα στην οποία πέτυχε ιστορική νίκη τον περασμένο Οκτώβρη. Αήττητη μέχρι τώρα (3-1-0), δείχνει να έχει όλα τα φόντα για ένα από τα δύο απευθείας εισιτήρια. Τελευταίο παιχνίδι της το φιλικό με την Ελβετία, αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (4-3-0). Έμεινε εκτός ο εξτρέμ Μπλαζτσικόφτσκι (Ντόρτμουντ), που κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός και ο συμπαίκτης του Πίστσεκ, αλλά και ο εξτρέμ Γκροσίσκι (Ρεν).

Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Μπόρνμουθ), Τσέζνι (Άρσεναλ), Φαμπιάνσκι (Σουόνσι)
Αμυντικοί: Βαβρζίνιακ (Λέχια Γκντανσκ), Γκλικ (Τορίνο), Βοϊτκόβιακ (Λέχια Γκντανσκ), Κομορόφσκι (Τέρεκ Γκρόζνι), Ζούκαλα (Αλ-Ιτιχάντ), Ολκόφσκι (Κολωνία), Τσιόνεκ (Μόντενα), Γιανίτσκι (Λέχια Γκντανσκ)
Μέσοι: Γιοντλόβιετς (Λέγκια Βαρσοβίας), Μιλά (Λέχια Γκντανσκ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι), Πέτσκο), Κριτσόβιακ (Σεβίλλη), Ματσίνσκι (Γκουίζου Ρενέ), Λινέτι (Λεχ Πόζναν), Γκαγιός (Γιαγκελόνια)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Άγιαξ), Κούτσαρτσικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Τεόντορτσικ (Ντιναμό Κιέβου)

Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις: Δυνατή αναμέτρηση, αφού παίζονται πολλά και για τις δύο ομάδες. Η λογική λέει ότι οι προπονητές δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, το στυλ παιχνιδιού και των δύο δεν διαφέρει και πολύ, οπότε τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο (1.50 Mybet). Γιατί όχι και Χ ημίχρονο;

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις