Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Για την πρώτη νίκη ο Λεβαδειακός!

 

15:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία: 0-0-2
Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Απέδρασε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς που πήρε παραπάνω από όσα άξιζε. Και αυτό γιατί ο Πανιώνιος ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη φάση, Ανάλογη η εικόνα και στην επανάληψη, εκεί όμως, στη δεύτερη μόλις ευκαιρία του στο παιχνίδι στο 62’ κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Νόε Ακόστα, ύστερα από σέντρα του Τσάβεζ. Τυχερός του που είχε τη διαιτησία με το μέρος του, αφού θα μπορούσε άνετα να έχει δοθεί εις βάρος του πέναλτι, τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις μέχρι εκείνο το σημείο. Στη συνέχεια το κλίμα αντιστράφηκε και πήρε τα ηνία, κρατώντας το σκορ μέχρι το τέλος. Ο Λίλα που είχε κληθεί από τη διοίκηση για εξηγήσεις, επειδή συμμετείχε στα επεισόδια του αγώνα Σερβία-Αλβανία, έπαιξε κανονικά. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη του ΠΑΣ, πρώτη μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2), έχοντας κερδίσει μόνο στην πρεμιέρα τον Αστέρα, με την οποία ανέβηκε στην 10η θέση με 8 βαθμούς. Αήττητος στην έδρα του, αν και έχει δώσει μόλις δύο παιχνίδια εκεί (1-1-0). Γκολ-γκολ και over 3.5 αμφότερα. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντάσιος (5 συμμ./1 ασίστ) και ο αριστερός μέσος Κοροβέσης (4 συμμ.). Επέστρεψε ο σημαντικός επιθετικός Ίλιτς (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΚΑΛΛΟΝΗ: Απόρθητο φρούριο το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, εκεί όπου έχει κάνει το απόλυτο κερδίζοντας και την Κέρκυρα, με 1-0, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα και στα 4 παιχνίδια της. Καλύτερη από τα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να δημιουργήσει μεγάλη φάση. Στο 43’ όμως άγγιξε το γκολ, όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο. Στην αρχή της επανάληψης πάντως έμεινε με 10, με τον Καλτσά να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη, αλλά ούτε αυτό την πτόησε και τελικά στο 66’, ο Αντέγιο με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, της έδωσε το προβάδισμα, το οποίο κράτησε άνετα μέχρι το τέλος, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων. Εκτός έδρας πάντως δεν έχει κάνει σεφτέ, έχοντας χάσει από Αστέρα (0-1) και παίρνοντας το βαθμό στην Τούμπα (1-1). Under και τα 6 φετινά παιχνίδια της, 7 μαζί με τον αγώνα κυπέλλου. Μαζί με τον ΠΑΟΚ, διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (2). Μόλις δύο φορές, έχει αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ, στην περσινή σεζόν δηλαδή, κερδίζοντας όμως και στις δύο (2-1 εκτός, 1-0). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Βλαστέλλης και ο επιθετικός Καμαρά (2 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Χωρίς over ακόμα η Καλλονή, κόντρα σε μία απρόβλεπτη ομάδα όπως ο ΠΑΣ, που έχει όμως δυνατή έδρα και συνηθίζει τα μεγάλα σκορ εκεί. Ευκαιρία να φέρει το πρώτο της, στο καλοπληρωμένο 2.40 (Stoiximan).


 

 

Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 6-5-7
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ήταν καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια του, αλλά ούτε τώρα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους, χάνοντας εκτός έδρας από τη Βέροια με 1-2. Με δύο κολλητά λάθη στην άμυνα βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 25’, αλλά βρήκε άμεσα την απάντηση, με τον Σοτέλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τους Βοιωτούς στο 26’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, κάτι που προσπάθησε πολλές φορές και στο δεύτερο μέρος, έχοντας όμως απέναντί του τον πολύ καλό Καντιμοίρη. Αρκετές οι αλλαγές για τον Παντελίδη στον αγώνα, που ψάχνει τη φόρμουλα που θα φέρει επιτυχίες και πάλι στην ομάδα. Ο κίπερ Πρζιρόφσκι αποχώρησε από την ομάδα και έτσι ο Σηφάκης έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια, ενώ εκτός ενδεκάδας έμεινε και ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τους Κώτσιο, Μιλοσάβλιεφ να μένουν εκτός αποστολής. Παρέμεινε πάντως χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-2-4) και ουραγός στη βαθμολογία, έχοντας επιπλέον και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (11). Αν και τα αποτελέσματα είναι άσχημα, ο Παντελίδης έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης, ενώ έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στη Βέροια. Αήττητος από τον Πανιώνιο στις 9 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε (6-3-0). Στις 5 πιο πρόσφατες δεν δέχθηκε ούτε γκολ, under οι 7 από τις 9. Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Πίντερ (4 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός μέσος Ρουμπέν Γκόμεζ (4 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ζίτο (6 συμμ.).

Εντός: 0-2-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 0-1-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ήταν πιο απειλητικός στον αγώνα με τον ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του. Έχει δίκιο πάντως να φωνάζει για τα σφυρίγματα του Παπαπέτρου, που θα μπορούσε να έχει καταλογίσει δύο-τρεις φορές πέναλτι για τον ΠΑΣ. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, αλλά στη δεύτερη μόλις ευκαιρία των φιλοξενούμενων δέχτηκε το γκολ. Στη συνέχεια έδειξε αγχωμένος ψάχνοντας την ισοφάριση, έχασε τον έλεγχο και δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Αυτή ήταν η πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά από 9 αγώνες για το πρωτάθλημα, πέφτοντας πλέον στην 11 θέση. Έχει ηττηθεί και στις δύο εξόδους του φέτος, από Πανθρακικό (0-1) και Παναθηναϊκό (1-2). Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Λεβαδειακό σε φιλικό τον Αύγουστο, όπου επικράτησε με 2-0. Βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση για τον αμυντικό χαφ και αρχηγό της ομάδας Παύλο Μητρόπουλο (5 συμμ./1 γκ.), από τον οποίο αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, του επιβλήθηκε πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ και δίμηνη τιμωρία, με τον Τερζόπουλο να κρίνει πότε θα επιστρέψει. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Κολοβός (5 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσία κινείται ο Πανιώνιος, που βγάζει πάντως . Ίσως τον λυγίσουν οι εσωτερικές αναταράξεις, αφού ο αρχηγός είναι πλέον εκτός ομάδας. Ο Λεβαδειακός μπορεί να εκμεταλλευτεί το momentum και να πατήσει στην εμφάνιση στο τελευταίο, φτάνοντας στην πρώτη του φετινή νίκη. Άσος στο 1.60 (Playbet).


 

 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2003): 4-7-3
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διπρόσωπος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου έχασε με 1-2, πληρώνοντας την κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Και αυτό γιατί έδειξε να φοβάται τον αντίπαλο, επιτρέποντας να δημιουργήσει φάσεις και να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με δύο γρήγορα γκολ (27’, 29’). Μεταμορφωμένος στην επανάληψη, όπου κατάφερε να μειώσει στο 61’ με τον Ούμπιντες και πιέζοντας για την ισοφάριση στη συνέχεια, έχοντας αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα από το 76’. Πρώτη ήττα για τον Σα Πίντο στον Ατρόμητο, που ανέλαβε όμως σε δύσκολη καμπή, έχοντας βγάλει ωστόσο ασπροπρόσωπη στον πρώτο του αγώνα με τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. Μπορούμε να πούμε ότι ο Πορτογάλος, με την εικόνα της ομάδας στα… 3 από τα 4 ημίχρονα, δείχνει καλά στοιχεία. Αήττητος στο Περιστέρι (2-1-0), όπου ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ. Μαζί με ΟΦΗ και Πανθρακικό έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4), αλλά διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (3), δεχόμενος γκολ μόλις στα 2 από τα 6 φετινά του παιχνίδια. Αήττητος από τον Εργοτέλη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους, αν και το Χ εμφανίζεται πολύ συχνά (2-6-0). Αμφίβολος ο επιθετικός Φάμπιο (2 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Κούρος (2 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ναπολεόνι (6 συμμ.) και ο επιθετικός Παπάζογλου (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 2-1-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Το πάλεψε με τον Ολυμπιακό και έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το βαθμό στο Παγκρήτιο, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος και γνώρισε την ήττα με 2-3. Γλίτωσε από δοκάρι στο 10’, αλλά σε αντεπίθεση στο 43’ προηγήθηκε με τον Γιουσούφ, σκορ που δεν κατάφερε να κρατήσει παρά μόνο δύο λεπτά, αφού ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 45’. Πολλές οι φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά και στο δεύτερο, όπου πάλι κατάφερε να προηγηθεί, αντέχοντας λίγο περισσότερο αυτή τη φορά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, χάνοντας το παιχνίδι με γκολ-πέναλτι στο 68’ και με τη χαριστική βολή του Μήτρογλου στο 90’. Βελτιωμένος από τότε που ανέλαβε ο Δερμιτζάκης (1-1-2), αν εξαιρέσουμε το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο, όπου παραδέχτηκε και ο ίδιος τα λάθη του, έχοντας μόλις λίγες μέρες στην ομάδα. Χρειάζεται πάντως βαθμούς, αφού τα θετικά αποτελέσματα με τον Δερμιτζάκη, είναι και οι μοναδικοί βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ως τώρα, ενώ και η νίκη έχει έρθει κόντρα στην ουραγό Νίκη. Μαζί με τη Νίκη Βόλου, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (12). Under τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μέγι (5 συμμ./1 γκ.), Φιντέλεφ (1 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Άλαν (2 συμμ.), ο δεξιός μέσος Καζναφέρης (3 συμμ.) και ο εξτρέμ Βλαχοδήμος (3 συμμ.).

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Διαφορετική φιλοσοφία βλέπουμε στον Ατρόμητο, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σα Πίντο. Καλύτερος και ο Εργοτέλης, που για την ώρα μας δείχνει ότι είναι αρκετά επιθετική ομάδα. Σε ίδιες τιμές το over και το γκολ-γκολ (2.20 και 2.15 αντίστοιχα, Goalbet). Ο καθένας με την έμπνευση του.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις