Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Καλή η παράδοση για τη Γιουνάιτεντ

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 43-25-32
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-2

ΤΣΕΛΣΙ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9’ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, μετά από σουτ που βρήκε στην πλάτη του Κέιχιλ, αλλά με τον ίδιο κατάφερε να ισοφαρίσει 5 λεπτά αργότερα, αν και η μπάλα πρέπει να βρήκε στο χέρι του Μάτιτς πριν περάσει οριακά τη γραμμή. Καλύτερη στη συνέχεια και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με το 10ο φετινό γκολ του Ντιέγκο Κόστα (67’). Σταθερά πρώτη και έχει ανοίξει την διαφορά από τους μεγάλους αντιπάλους της, από τους οποίους δεν έχει χάσει (Σίτι 1-1, Γιουνάιτεντ 1-1, Έβερτον 6-3, Άρσεναλ 2-0, Λίβερπουλ 2-1), μόνο η Σαουθάμπτον την απειλεί πιο άμεσα, έχοντας μόνο 4 βαθμούς διαφορά. Παραμένει αήττητη φέτος σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (13-4-0). Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία, σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τετάρτη παίζει στο Σάλκε, στο ματς που θα κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο (+3). To 2-3 γκολ εμφανίστηκε στα 7 τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ. Έχει κάνει το απόλυτο εντός έδρας, στα 5 πρώτα στο Στάμφορντ Μπριτζ για την Πρέμιερ. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (11). Αήττητη στις 10 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γουέστ Μπρομ (9-1-0). Εκτός ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (6 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Σούρλε (8 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος ο Φάμπρεγκας (11 συμμ./1 γκ./9 ασίστ).

Εντός: 5-0-0
Γκολ: 13-3
Τελευταία 5: 4-1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Είχε απέναντί της την πολύ φορμαρισμένη Νιούκαστλ και ίσως η ήττα να πρέπει να θεωρούνταν λογική. Απειλήθηκε στο 9’, γλιτώνοντας από το δοκάρι και στο 45’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στο 62’ τελείωσε το παιχνίδι, στο οποίο έχασε δίκαια, αφού σε κανένα σημείο δε φάνηκε απειλητική. Σε γενικές γραμμές όμως το σύνολο του Ιρβάιν δείχνει καλά στοιχεία, κυρίως από το διπλό με την Τόττεναμ, αλλά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτό είναι και το ταβάνι της, αφού γενικά έχει πολύ μέτριο υλικό. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Και στα δύο περσινά κόντρα στην Τσέλσι ήρθε ισόπαλη, 1-1 εντός, 2-2 εκτός. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιόνας Όλσον (4 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Ποκονιόλι (11 συμμ.) και ο επιθετικός Βαρέλα.

Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Ο μοναδικός που μπορεί να απειλήσει την Τσέλσι είναι ο Μπεραχίνο. Πολλά τα ματς που δέχεται γκολ η Τσέλσι, που στην αρχή της σεζόν φάνηκε ομάδα που προσέχει την άμυνα της. Με τις επιθετικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων, περιμένουμε να ξαναδούμε αυτό το στοιχείο. No goal στο 1.72 (Mybet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 58-23-30
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Δίκαιο το 1-1 στο Σάντερλαντ. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, που φάνηκε πως το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Στο 56’ είχε δοκάρι με τον Λουκάκου από πλάγια θέση, στο 67’ όμως προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, κατάφερε όμως να απαντήσει άμεσα με εύστοχο πέναλτι του Μπέινς (76’), το οποίο κέρδισε ο Κόλμαν. Παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (3-3-0), δείχνοντας σαφή βελτίωση στον αμυντικό τομέα (στα 4 δεν δέχτηκε γκολ), που ήταν σοβαρό πρόβλημα για τον Μαρτίνεθ μέχρι τώρα. Τέσσερα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (2-2-0), αλλά με τις δύο σερί ισοπαλίες, απομακρύνθηκε στο -4 από την πεντάδα. Την Πέμπτη ταξιδεύει στη Γερμανία για το ματς με τη Βόλφσμπουργκ και χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση. Μόλις μία νίκη έχει πετύχει φέτος στο Γκούντισον Παρκ για την Πρέμιερ (1-2-2). Αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους (9-5-0). Νοσοκομείο σήμερα τα ζαχαρωτά. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος ΜακΚάρθι (10 συμμ.), ο εξτρέμ Μιραλάς (6 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Κονέ. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Στόουνς (5 συμμ.), Αλκάραζ (3 συμμ.), οι αριστεροί μπακ Μπέινς (11 συμμ./2 γκ./6 ασίστ), Οβιέδο (1 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (3 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μπάρι (11 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός μέσος Πίενααρ (6 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 1-2-2
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 2-2-1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες κόντρα στην Άστον Βίλλα, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί, μένοντας στο εντός έδρας 0-0, δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το 2-2 κόντρα στην Στόουκ. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 5η αγωνιστική (3-2-0) και πολύ ψηλά στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας με τη Σουόνσι στην 4η θέση. Σε πολύ καλή κατάσταση η Γουέστ Χαμ, μετά από χρόνια δείχνει ικανή να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, σε κάτι που βοήθησαν στο απόλυτο τα πολλά νέα πρόσωπα που ήρθαν το καλοκαίρι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ριντ (11 συμμ./1 γκ.) και ο δεξιός μπακ Ντεμέλ (4 συμμ.).

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 11-8
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά: Με προβλήματα στην άμυνα η Έβερτον, σε πολύ καλή φόρμα τα σφυριά. Περιμένουμε να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και εκατέρωθεν γκολ. Γκολ-γκολ στο 1.61 (Stoiximan).


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 25-14-26
Πέρυσι: –

ΛΕΣΤΕΡ: Τη γλίτωσε στο πρώτο μέρος από τη Σαουθάμπτον, αλλά όχι και στο δεύτερο και τελικά ήρθε η ήττα δίκαια με 2-0 (75’, 80’), παιχνίδι στο οποίο δε μπόρεσε να φανεί απειλητική, όπως συμβαίνει άλλωστε εδώ και καιρό. Παρέμεινε έτσι για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-5) και σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού. Χάλασε πολύ η εικόνα της σε σχέση με το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα, όπου φάνηκε σύνολο ικανό να πετύχει την παραμονή στην Πρέμιερ. Under τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Σάντερλαντ. Δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της και στα 5 από τα 6 τελευταία, σε όλες τις ήττες της δηλαδή, από τη στιγμή δηλαδή που σίγασε και ο Ουγιόα. Εκτός ο κίπερ Χάμερ (1 συμμ.), ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο και ο κεντρικός αμυντικός Άπσον.

Εντός: 1-3-1
Γκολ: 10-9
Τελευταία 5: 0-1-4

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Η νίκη με την Κρίσταλ Πάλας (3-1) βοήθησε τη ψυχολογία της, μετά την «ανυπαρξία» στα ματς με Σαουθάμπτον (0-8) και Άρσεναλ (0-2) και έτσι εμφανίστηκε προσεχτική κόντρα στην Έβερτον, μένοντας δίκαια στο εντός έδρας 1-1. Από δύο καλές φάσεις οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, στην αρχή της επανάληψης απειλήθηκε με δοκάρι, αλλά στο 66’ πήρε το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάρσον. Δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού 10 λεπτά αργότερα ο Γουίκαμ ανέτρεψε τον Κόλμαν στην περιοχή και τα «ζαχαρωτά» ευστόχησαν στο πέναλτι. Έμεινε έτσι για δεύτερο παιχνίδι αήττητη και έδειξε ότι μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και σήμερα θα προσπαθήσει να επεκτείνει το αήττητό της, κόντρα σε μία ομάδα που δείχνει σαφώς ντεφορμέ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κόατες, ο αριστερός μπακ φαν Άανχολτ (10 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Φλέτσερ (9 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς (2 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Ρικάρντο Άλβαρεζ (2 συμμ.), Τζιακερίνι (3 συμμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 5-12
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Δε δικαιολογείται τέτοιος φαβοριτισμός στη Λέστερ, μετά από τόσα ματς που δεν τα πηγαίνει καλά. Χ2 για τη Σάντερλαντ, που θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται (1.68 Netbet).


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 6-1-3
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 3-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εκτός της παρένθεσης στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ (1-0), τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τους πρωταθλητές. Αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από τη Νιούκαστλ (0-2), τα δύο εύκολα ματς με την ΤΣΣΚΑ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου υπολόγιζε να κάνει το 2 στα 2 για να φτάσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση εξελίχθηκαν εφιάλτης (2-2 εκτός, 1-2 εντός), ενώ στο πρωτάθλημα, με μία νίκη στα τρία τελευταία έχει μείνει 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Στο τελευταίο κόντρα στην αδύναμη ΚΠΡ χρειάστηκε πάλι τα γκολ του Αγουέρο (32’, 83’) για να πάρει το βαθμό, έχοντας μείνει δύο φορές πίσω στο σκορ (21’, 76’). Μετράει μία νίκη στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Μπάγερν, ματς ζωής και θανάτου, αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Έχει κάνει το απόλυτο στις 5 φορές που υποδέχτηκε τη Σουόνσι, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ εντός έδρας από τους Ουαλούς. Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Κομπανί (10 συμμ.) και Μανγκαλά (5 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Κολάροφ (7 συμμ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Σίλβα (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Τζέκο (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη επί της Άρσεναλ. Απειλούσε από τα πρώτα λεπτά, στο 21’ ζήτησε δίκαια πέναλτι για φάουλ στον Μπονί. Από λάθος γύρισμα του Ιβοριανού ήρθε η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους στην αρχή επανάληψη, που πίεσαν στα πρώτα 20’ και έφτασαν δίκαια στο γκολ στο γκολ στο 64’. Έδειξε όμως χαρακτήρα στη συνέχεια και με τον φετινό MVP Σίγκουρντσον έκανε το 1-1 με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ (75’) και τρία λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή, με τον Γκομίς να πετυχαίνει με κεφαλιά το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ. Έμεινε έτσι αήττητη για 3η αγωνιστική (2-1-0) και σταθερά σε τροχιά Ευρώπη, ισοβαθμώντας στην 4η θέση με τη Γουέστ Χαμ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11). Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Σίτι. Εκτός ο δεξιός μπακ Άσλεϊ Ρίτσαρντς (2 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Ράτλιτζ (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Ντάιερ (10 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Ντόνελι. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Φεντερίκο Φερνάντεζ (7 συμμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Ντεφορμάρισμα για τη Σίτι, που έχει αρκετά προβλήματα να σκέφτεται. Η Σουόνσι δε φοβάται κόντρα στους μεγάλους και είναι ικανή για τη ζημιά. Το πιο λογικό είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1.70 Bet8), δε μας πάει η καρδιά για κόντρα στη Σίτι, που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη.


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 15-7-12
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΚΠΡ 1-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Λίρα εκατό αποδεικνύεται ο Αγιόζε Πέρεθ, η ανάδειξη του οποίου έχει συνδυαστεί απόλυτα με την ανάταση της ομάδας, με τους ανθρακωρύχους να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, φτάνοντας τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μετά το δίκαιο 2-0 στο Χόθορνς. Με εκπληκτικό τακουνάκι ο Πέρεθ άνοιξε το σκορ στο 45’, έχοντας πολύ νωρίς δοκάρι με τον Σάμι Αμεόμπι. Ανώτερη σε όλο το ματς και τελικά σφράγισε τη νίκη στο 62’ με καρφωτή κεφαλιά του Κολοτσίνι. Τα σοβαρά προβλήματα που είχε στην αρχή της χρονιάς αποτελούν παρελθόν και οι οπαδοί σταμάτησαν για την ώρα να βάλουν προς τον Πάρντιου, ο οποίος είναι εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο. Το σερί νικών φτάνει τις 5, αν υπολογίσουμε και τη μεγάλη πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Σίτι (2-0). Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην ΚΠΡ, από την οποία παραμένει αήττητη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (6-2-0). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Κολοτσίνι (11 συμμ./1 γκ.), Γουίλιαμσον (8 συμμ./1 γκ.), Γκουντ, ο αριστερός μπακ Σαντόν, ο κεντρικός μέσος Αμπέιντ (2 συμμ.), ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, ο μεσοεπιθετικός Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.), Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι επιθετικός Ριβιέρ (7 συμμ./1 ασίστ), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (4 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (4 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 2-2-1
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 4-1-0

ΚΠΡ: Επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πήρε δίκαια το βαθμό κόντρα στη Σίτι, κόντρα στην οποία βρέθηκε να προηγείται δύο φορές. Ο φορμαρισμένος Όστιν (σκοράρει 3ο συνεχόμενο, 6 γκολ συνολικά), της έδωσε το προβάδισμα στο 21’, 1-1 στο 32’, μετά από σέντρα πάλι του Όστιν, η μπάλα βρήκε σε παίκτη της Σίτι και έγινε το 2-1 (76’), αλλά 7 λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ (0-2), οι καμπάνες ηχούσαν για τον Ρέντναπ, αλλά μπορεί να κάθεται πιο άνετα πλέον, έχοντας πολύ καλή εικόνα κόντρα σε Λίβερπουλ (2-3) και Τσέλσι (1-2) και κερδίζοντας εύκολα την Άστον Βίλλα ενδιάμεσα (2-0). Η βαθμολογική συγκομιδή παραμένει ωστόσο πολύ μικρή από την αρχή της σεζόν και για την ώρα είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Μπέρνλι. Έχει χάσει και στις 5 εξόδους της ως τώρα στο πρωτάθλημα. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (22). Εκτός ο αμυντικός μέσος Σάντρο (7 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.).

Εκτός: 0-0-5
Γκολ: 2-14
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Πολλές οι απουσίες για τη Νιούκαστλ. Έδειξε ότι είναι ομάδα η ΚΠΡ κόντρα στους μεγάλους και ότι υπάρχει πλέον καλύτερη χημεία. ΟΚ, οι ανθρακωρύχοι άλλαξαν σελίδα, αλλά με τον Πάρντιου στο τιμόνι, όλα είναι πιθανά. Ρισκάρουμε στο Χ και στον πρώτο εκτός έδρας βαθμό των Ρέιντζερς (3.55 Championsbet).


 

Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 20-15-22
Πέρυσι: –

ΣΤΟΟΥΚ: Η πρώτη φάση άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Μπέγκοβιτς να σώζει πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Νότον, αλλά στο 6’ ο Μπόγιαν έκανε επέλαση πίσω από το κέντρο και άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 33’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με κοντινό πλασέ του Γουέλαν και παρά την πίεση των γηπεδούχων και τη μείωση από απευθείας φάουλ στο 77’, πήρε το τρίποντο. Θα μπορούσε να έχει σκοράρει μάλιστα και τρίτο στο 85’, όταν ο Μόουζες βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά ο Νότον τον ανέτρεψε, αναγκάζοντας την Τόττεναμ να τελειώσει το παιχνίδι με 10. Δεύτερο σερί αήττητη, μετά την ισοπαλία στη Γουέστ Χαμ, που δικαιούνταν τη νίκη. Γενικά τα πηγαίνει αρκετά καλά, το υλικό της είναι εξίσου καλό και για την ώρα είναι τρεις βαθμούς πίσω από την πεντάδα. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη από τη Μπέρνλι στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-3-0). Εκτός ο κίπερ Μπέγκοβιτς (11 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Γουίλσον (11 συμμ.), Χουτ, Ντιόναταν, ο δεξιός μπακ Μπάρντσλεϊ (10 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Γουέλαν (7 συμμ.) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 ασίστ).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΠΕΡΝΛΙ: Επιτέλους νίκη για τη Μπέρνλι, που επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια εντός έδρας της Χαλ με 1-0. Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μία που σώθηκε πάνω στη γραμμή. Ο Μπαρνς της έδωσε τελικά το προβάδισμα στο 50’ με κεφαλιά, προβάδισμα που κράτησε σχετικά εύκολα ως το τέλος. Η πρώτη νίκη είναι λογικό να έφερε χαμόγελα, αλλά δεν αλλάζει και πολλά, με τους νεοφώτιστους να παραμένουν ουραγοί. Τουλάχιστον μείωσε τη διαφορά από τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης στους 2. Βασικό πρόβλημα το σκοράρισμα, αφού έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (6). Εκτός ο αμυντικός μέσος Τσαλόμπα (4 συμμ.), ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Βόουκς.

Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 2-10
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Παρά τη νίκη, δεν άλλαξαν τα πάντα μέσα σε ένα δεκαήμερο για τη Μπέρνλι. Παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της η Στόουκ. Μας καλύπτει το 1.70 στον άσο (Playbet).


 

Τέτοιο μπόνους, δε ξανάγινε! Μόνο η championsbet.net δίνει μπόνους 100%, έως 100€ με τη πρώτη σου κατάθεση!

 

19:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 60-41-76
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 0-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και απειλήθηκε πολλές φορές από τη Σουόνσι στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η εικόνα της άλλαξε και αφού πίεσε στα πρώτα λεπτά, έφτασε στο γκολ στο 64’ με τον Σάντσεζ, μετά από ωραία ενέργεια του Γουέλμπεκ, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή μέχρι το 78’. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βλέποντας τη διαφορά από την κορυφή να ανοίγει στους 12 βαθμούς και την ίδια να βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Την Τετάρτη υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι που δεν κυνηγάει κάτι, αφού οι Γερμανοί είναι στο +5 και η Άντερλεχτ είναι στο -5. Αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα (2-3-0). Μόλις μία φορά έχει κερδίσει τη Μάντσεστερ εντός έδρας, στις 6 τελευταίες που την υποδέχτηκε (1-2-3). Εκτός ο κίπερ Οσπίνα, ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (6 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-3-0
Γκολ: 10-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και χρειάστηκε να περάσει ο Μάτα στο παιχνίδι για να ανοίξει το σκορ 4 λεπτά μετά την είσοδο του (67’), παίρνοντας τελικά τη νίκη με 1-0. Αυτό που μετράει πάντως, στην γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται φέτος, είναι η νίκη, που την ανέβασε στην 7η θέση, ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ και δύο πίσω από την πεντάδα. Ακόμα δεν έχει πετύχει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2). Αήττητη από την Άρσεναλ στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-2-0). Μόλις μία ήττα στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα (7-3-1). Εκτός ο αμυντικός Ρόχο (7 συμμ.), οι αμυντικοί μέσοι Μπλιντ (8 συμμ./1 γκ.), Κάρικ (2 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Ντι Μαρία (9 συμμ./3 γκ./5 ασίστ), Γιάνγκ (4 συμμ.), Λίνγκαρντ (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο κίπερ Ντε Χέα (11 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Έβανς (3 συμμ.), Τζόουνς (4 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ράφαελ (6 συμμ./1 ασίστ) και ο Φαλκάο (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 0-3-2
Γκολ: 6-9
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Είναι ντέρμπι, αλλά θα πάμε βάση έμπνευσης. Ο φαν Χάαλ ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη σε μεγάλο ντέρμπι, τομέας που δεν είναι το φόρτε του Βενγκέρ. Έχει απουσίες, αλλά με το ροτέισον που συνεχώς κάνει, ίσως και να μη φανούν. Δεν είναι και στα καλύτερα της η Άρσεναλ, οπότε ρισκάρουμε με το διπλό (3.30 Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις