Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Βλέπει κορυφή με Περέιρα ο Ολυμπιακός

15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 1997): 5-3-7
Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ήταν αδιάφορος την Πέμπτη στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι ο Μάκης Χάβος έκανε συντήρηση δυνάμεων χρησιμοποιώντας «δεύτερα», βλέποντας την ομάδα του να χάνει εντός έδρας με 0-2. Στο πρωτάθλημα πάντως πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και μετά την άνετη νίκη με 3-1 (Καπέλ 27’, Βιλιαφάνεζ 54’, 63’) στη Βέροια βρέθηκε για πρώτη φορά στην πεντάδα. Η ανοδική του πορεία καταγράφεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού από τότε έχει χάσει μόνο μία φορά σε 12 παιχνίδια (7-4-1). Επιπλέον, έχει και εξαιρετική αμυντική λειτουργία, και μαζί με τον Ολυμπιακό έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (12). Τιμωρημένος ο Κουτρουμάνος (11 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Καλογέρης (9 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εντός: 4-1-2
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 4-1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χρειαζόταν τη νίκη κόντρα στην Καλαμαριά για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, την οποία και πέτυχε με πέναλτι του Μανιά στο 64’, έχοντας πάρει το προβάδισμα με τον Γιάκο στο 25’, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν ισοφαρίσει στο 36’. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις, με τα πρώτα 40’ να παίζονται την Κυριακή, ο διαιτητής να διακόπτει το ματς λόγω καιρικών συνθηκών και να συνεχίζεται το επόμενο μεσημέρι. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και λόγω συνθηκών δε βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα. Παρέμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο, στο οποίο επίσης δεν κατάφερε να σκοράρει και απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την πεντάδα, η οποία παραμένει στόχος. Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό, no goal τα 3 πιο πρόσφατα. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 1-3-3
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με μία πρώτη ματιά ο Παναιτωλικός δείχνει να πείθει περισσότερο, αλλά ο ΠΑΣ αν και όχι τόσο εντυπωσιακός δεν απέχει πολύ από τα αυτά τα δεδομένα. Ισορροπημένο ζευγάρι, δε θεωρούμε δίκαιο το 1.75 (Mybet) στον άσο και έτσι προτιμούμε την ισοπαλία στο 3.40 (Mybet).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2004): 14-1-4
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπορεί να μην κέρδισε στον αγώνα κυπέλλου, αλλά κέρδισε τον Νίνη, ο οποίος έδειξε πολύ ορεξάτος και έδωσε το προβάδισμα κόντρα στον. Ο διπλασίασε τα τέρματα των πρασίνων στο, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες τους στην επανάληψη και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Μικρό το κακό με την ισοπαλία, αφού ο ΠΑΟ είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16». Στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες, με το εκτός έδρας 0-0 με τον ΠΑΣ, το οποίο διεκόπη στο 40’ λόγω ομίχλης την Κυριακή και συνεχίστηκε την επομένη. Μετά τη χθεσινή νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην 4η θέση, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην 3η και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς, μπαίνοντας πιο δυνατά στο κόλπο του τίτλου. Ακόμα δεν έχει εντός έδρας ισοπαλία (6-0-1). Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Εργοτέλη. Έκλεισε για το καλοκαίρι τον εξτρέμ της Βέροιας, Νίκο Καλτσά. Τιμωρημένος ο αρχηγός Ζέκα (15 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ (12 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Πέτριτς (14 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 6-0-1
Γκολ: 14-4
Τελευταία 5: 2-2-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεν του πήγε άσχημα η απομάκρυνση του Δερμιτζάκη, αφού στα δύο παιχνίδια με τον βοηθό Ταουσιάνη στον πάγκο δεν ηττήθηκε, νικώντας τον ΠΑΣ εντός έδρας (1-0) και αποσπώντας τον βαθμό στη Λειβαδιά, με το σκορ να διαμορφώνεται μόλις στα 10 πρώτα λεπτά (1-0 7’/1-1 Γιουσούφ 10’), με τον ίδιο να έχει αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στην επανάληψη. Η διοίκηση πάντως συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη τον, έχοντας «φάει πόρτα» ήδη από τον Μάντζιο. Με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα πάντως δεν αποκλείεται να παραμείνει ως μόνιμη λύση ο Ταουσιάνης. Χαροπαλεύει στη βαθμολογία, με την διαφορά πάντως από τη σωτηρία να έχει μειωθεί στους τέσσερις. Λογικό να μην διεκδικήσει κάτι από την εντός έδρας αναμέτρηση στο κύπελλο με την Ερμιονίδα, αφού μαθηματικά είχε ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί και τελικά έχασε με 0-2. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (33). Στον Ολυμπιακό αναμένεται να συνεχίσει ο δεξιός μέσος Μπρούνο Χαλκιαδάκης (14 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (12 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Γκέντσογλου (13 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Χαντί (12 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-3-4
Γκολ: 8-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός γλυκοκοιτάζει κορυφή και δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο αφελής αμυντικά Εργοτέλης έδειξε κάποια βελτίωση τελευταία ανασταλτικά, αλλά σήμερα δε θα συνεχίσει το σερί των τριών συνεχόμενων under. Over στο 1.61 (Novibet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2009): 0-1-6
Πέρυσι: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ήταν με την πλάτη στον τοίχο στο κύπελλο, αλλά η ανέλπιστη ήττα του Ατρόμητου από την ΑΕΚ και η δική του νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών στην Κομοτηνή με 2-1 (Χασομέρης 42’, Αράμπα 60’/2-1 67’) τον έφεραν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα έπαιξε με τη φωτιά στο τοπικό ντέρμπι με τη Ξάνθη, προτιμώντας να κλειστεί στην άμυνα και για καλή της τύχη δεν το πλήρωσε, γλιτώνοντας δύο φορές από το δοκάρι στην επανάληψη, σε ένα ματς που δεν βγήκε ούτε μία φορά στην επίθεση. Αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία για την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα και η 4η στα 5 τελευταία στα οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά με τη σωτηρία να διατηρείται στους δύο βαθμούς. Πολύ αδύναμος εκτός έδρας, όπου δεν έχει κερδίσει ακόμα, αλλά εντός έδρας παραμένει αήττητος (2-5-0), έχοντας σημειώσει under και στα 7 παιχνίδια. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (13 συμμ.).

Εντός: 2-5-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον Ατρόμητο και τον Σα Πίντο, με τους Περιστεριώτες να αποκλείονται στο κύπελλο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 0-3 από την ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Καλλονή, ματς στο οποίο άξιζε τη νίκη, ενώ είχε λανθασμένα ακυρωθέν γκολ από τον Ναπολεόνι. Μόλις μία νίκη έχει πετύχει στα 6 τελευταία παιχνίδια του (1-4-1) και ο στόχος της πεντάδας έχει απομακρυνθεί τρεις βαθμούς. Δύναμη του το Περιστέρι, στο οποίο διατηρείται αήττητος (5-4-0). Παραμένει αήττητος από τον Πανθρακικό σε 7 αναμετρήσεις (6-1-0), έχει κερδίσει μάλιστα και στις 3 φορές που επισκέφτηκε την Κομοτηνή. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Αγκουαζί (10 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Πίτου Γκαρσία (16 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Τσενάμο (9 συμμ.). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Κούρος (4 συμμ.).

Εκτός: 5-4-0
Γκολ: 10-4
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Θετική η παράδοση του Ατρόμητου στην Κομοτηνή, αλλά η κατάσταση αγωνιστικά δεν είναι η καλύτερη δυνατή και βγάζει κούραση. Ο Πανθρακικός θέλει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο και βλέπουμε τον Ρόκα να έχει βάλει για τα καλά τη σκοπιμότητα στο μυαλό του. Πιθανό το χαμηλό σκορ, με το under να πληρώνει στο 1.48 (Bet8.gr).


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

17:15 ΟΦΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2004): 3-2-5
Πέρυσι: ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0

ΟΦΗ: Νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον ΟΦΗ μετά την αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο, με τον Αναστόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας του για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο Γκατούζο όμως φεύγοντας παίρνει μαζί του και τη συμφωνία με τους Ιταλούς επενδυτές και πλέον είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση οικονομικά, αφού καλείται να βρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τα δύσκολα οικονομικά του δεδομένα, ώστε να καλύψει οφειλές και να μην αποτελέσει τη δεύτερη ομάδα που θα αποτελέσει παρελθόν από το πρωτάθλημα. Τα πράγματα δεν καθόλου καλά για τους Κρητικούς και πλέον πολλοί παίχτες θέλουν να αποχωρήσουν, ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει οι κεντρικοί αμυντικοί Αντελέγε (14 συμμ.), Μεϊτέ (9 συμμ.), οι κεντρικοί μέσοι Απόνιο (3 συμμ.), Ραζάκ (9 συμμ.) και ο επιθετικός Πετρόπουλος (14 συμμ./2 γκ.). Ο αριστερός μπακ Μιλιάζες (11 συμμ.) έχει έρθει σε διακανονισμό με τον ΟΦΗ για την αποχώρησή του και σήμερα θα είναι κανονικά στην αποστολή σήμερα. Στα χαρτιά πάντως πήρε και τα δύο ματς με τη Νίκη, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Εκτός ο κίπερ Γιαγκιόζης, ο δεξιός μπακ Μπολάκης και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.), Μαρανθιάνος (2 συμμ.).

Εντός: 4-1-3
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 1-1-3

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δύο πολύ σημαντικά θετικά αποτελέσματα πήρε η Κέρκυρα με δυνατούς αντιπάλους εντός έδρας, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Αρχικά κέρδισε δίκαια τον Αστέρα με 1-0, χάρη σε γκολ του Ναγιάρ, που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του και πήρε προβάδισμα έξι βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Τέσσερις μέρες μετά υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο και έμεινε δίκαια στο 0-0, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στους «16» του θεσμού, χάρη φυσικά και στη νίκη του ΠΑΣ επί της Καλαμαριάς. Παρελθόν ο κεντρικός αμυντικός Μπεν Σαμπάτ (4 συμμ.). Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος δεξιός μπακ Γκόμες (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η κατάσταση στον ΟΦΗ είναι παραπάνω από αρνητική. Η έλευση του Αναστόπουλου μπορεί να είναι ευεργετική, αλλά αγωνιστικά η ομάδα του δεν έχει να επιδείξει πολλά και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Απορίας άξιον γιατί δίνεται φαβορί ο ΟΦΗ. Θα τον κοντράρουμε, με το Χ2 να πληρώνει στο 1.55 (Stoiximan).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

19:30 ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 4-8-30
Πέρυσι: ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

ΞΑΝΘΗ: Αδικείται από το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό στο τοπικό ντέρμπι, που έμεινε μεν στο 0-0 , αλλά ήταν πολύ ανώτερη και είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη. Στο κύπελλο έπαιξε με βασικούς κόντρα στη Ζάκυνθο, αφού ήθελε μόνο τη νίκη για να την περάσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση και τα κατάφερε με τη δίκαιη νίκη με 3-1 (Γουάλας 28’, Παπαστεριανός 31’, Σολτάνι 59’). Παραμένει αήττητη εντός έδρας (6-2-0) και θέλει να διατηρήσει το αήττητο και σήμερα, στο πιο δύσκολο παιχνίδι που καλείται να δώσει στην έδρα της. Απαραίτητο για το μεγάλο φετινό στόχο, που είναι η είσοδος στην πεντάδα, την οποία μπορεί να πιάσει αν κερδίσει και νωρίτερα δεν πάρει τρίποντο ο Παναιτωλικός. Στα δύο άλλα πρόσφατα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό κέρδισε με 4-2. No goal και οι 6 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό, under οι 5 από αυτές. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Γουάλας (10 συμμ.). Εκτός ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).

Εντός: 6-2-0
Γκολ: 16-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η μέτρια εμφάνιση, παρά τη νίκη, επί του Πλατανιά στην τελευταία αγωνιστική (2-1), έφερε και την απομάκρυνση του Μίτσελ, ο οποίος κρίθηκε πως δε μπορεί να δώσει τους πρωταθλητές τη δυναμική που χρειάζεται για να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στον Πλατανιά δεν έλειψαν και πάλι τα παράπονα από την κερκίδα και όχι άδικα και έτσι η διοίκηση με την απομάκρυνση Μίτσελ έφερε στον Πειραιά τον πρώην προπονητή της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα. Το κλίμα άλλαξε στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις, με παραγκωνισμένους παίχτες το τελευταίο διάστημα (Αφελάι, Ντοσεβί) να έχουν ανεβάσει ρυθμούς και να διεκδικούν και πάλι μία θέση στην ενδεκάδα. Ευτυχής συγκυρία για τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει έρθει με την πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το ότι ο ΠΑΟΚ χθες έχασε στην Τρίπολη και έτσι με νίκη σήμερα μπορεί να τον ξεπεράσει και να ανέβει για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη θέση. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (37), ενώ μαζί με τον Παναιτωλικό έχει και την καλύτερη άμυνα (12). Θετική η πρόσφατη παράδοση στη Ξάνθη, όπου έχει κερδίσει στις 6 από τις 7 τελευταία φορές που την επισκέφτηκε. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (10 συμμ.) και οι κεντρικοί μέσοι Μιλιβόγεβιτς (10 συμμ./2 ασίστ), Φούστερ (8 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 4-2-1
Γκολ: 15-5
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Ολυμπιακός θέλει να πατήσει κορυφή σήμερα και όλα δείχνουν ότι η έλευση Περέιρα μπορούν να βοηθήσουν. Δε ξέρουμε ποια τακτική θα ακολουθήσει ο Πορτογάλος, ώστε να πάμε σε παιχνίδι με γκολ, σε κάτι που ευνοεί και η φιλοσοφία της Ξάνθης. Το διπλό πάντως παίζεται στο πολύ χαμηλό 1.45 (Playbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις