Προγνωστικά Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Κόντρα Μουρίνιο vs Βενγκέρ

 

14:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 75-40-53
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ και από εκεί που πήγαινε να πάρει μία άνετη νίκη, χρειάστηκε αρκετή τύχη για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Ρούνεϊ (5’), φαν Πέρσι (22’), με τον Φαλκάο να βγάζει την ασίστ στο δεύτερο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 37’ και οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Ρούνεϊ έκανε φάουλ στον Ντάουνινγκ που έφευγε σε αντεπίθεση, από εκνευρισμό που δεν δόθηκε προηγουμένως χέρι. Πιέστηκε μέχρι το τέλος, αλλά τελικά άντεξε, φτάνοντας έτσι στην δεύτερη φετινή της νίκη. Over τα 9 από τα 10 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Νο goal και under τα 4 τελευταία κόντρα στην Έβερτον. Πέρυσι έχασε και στις δύο αναμετρήσεις τους. Τιμωρημένος ο Ρούνεϊ (6 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Σμόλινγκ (3 συμμ.), Έβανς (3 συμμ.), ο αμυντικός χαφ Κάρικ, ο κεντρικός μέσος Χερέρα (4 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και οι μεσοεπιθετικοί Λίνγκαρντ (1 συμμ.), Γιάνγκ (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Τζόουνς (3 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Φελαϊνί (1 συμμ.).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 7-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μέτριο παιχνίδι το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι είχαν την υπεροχή, αλλά όχι πολλές μεγάλες φάσεις, με την επιθετική τριάδα της Έβερτον να μην είναι στην καλύτερη μέρα της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 65’, αλλά πίεσε προς το τέλος και τελικά πήρε το βαθμό, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με ασύλληπτο σουτ του Γιαγκέλκα. Την Πέμπτη έκανε επίσης ένα μέτριο παιχνίδι στη Ρωσία, που είχε ανάλογη εξέλιξη. Πίσω στο σκορ στο 43’, ο Ετο’ο, που ξεκίνησε βασικός αυτή τη φορά, ισοφάρισε στο 82’ και μαζί με τον Λουκάκου είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Κάτι δεν πηγαίνει καλά φέτος στην Έβερτον, που δεν παίζει άσχημα, αλλά δε μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Αήττητη εκτός έδρας φέτος στην Πρέμιερ (1-2-0), έχοντας πάρει ισοπαλίες με Λέστερ και Λίβερπουλ και κερδίζοντας της Γουέστ Μπρομ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (12), έχοντας σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια, αλλά και την χειρότερη άμυνα (14), κρατώντας το μηδέν μόλις σε ένα, με την περσινή εξαιρετική της άμυνα να έχει εξελιχθεί φέτος σε αχίλλειος πτέρνα. Μετράει τρεις νίκες στα 4 τελευταία κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Σε καμία από τις νίκες δεν δέχθηκε γκολ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ και ο εξτρέμ Μιραλάς (6 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος ο αριστερός μέσος Πίενααρ (2 συμμ./1 ασίστ). Αντιμετώπιζαν προβλήματα αλλά λογικά προλαβαίνουν ο αμυντικός Κόλμαν (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος ΜακΚάρθι (6 συμμ.).

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 1-3-2

Προγνωστικά Στοίχημα: Όχι ότι δεν έχει πλέον παίχτες η Γιουνάιτεντ, αλλά η απουσία του Ρούνεϊ είναι σημαντική. Απρόσεχτες ομάδες και οι δύο φέτος, με πολύ καλές επιθέσεις. Θα πάμε με το γκολ-γκολ στο 1.60 (Stoiximan).


Nokibet.gr – Παίξε τώρα στοίχημα, με τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

 

16:05 ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 52-47-61
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 6-0

ΤΣΕΛΣΙ: Έκανε ένα μέτριο παιχνίδι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ την Τρίτη, αλλά πήρε αυτό που ήθελε, με τον Μάτιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 34’. Στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα, κερδίζοντας πολύ άνετα το τελευταίο εντός έδρας με την Άστον Βίλλα. Από νωρίς μπροστά στο σκορ (Όσκαρ 7’), Ντιέγκο Κόστα (59’) και Γουίλιαν (79’), διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (19). Εντός έδρας έχει το απόλυτο φέτος, έχοντας εύκολο έργο κόντρα σε Βίλλα (3-0), Σουόνσι (4-2) και Λέστερ (2-0). Αήττητη από την Άρσεναλ στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-2-0). Εκτός ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (4 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο Ντρογκμπά (4 συμμ.). Αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Ντιέγκο Κόστα (6 συμμ./8 γκ.), με τον Μουρίνιο να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του ακόμα και για την κλήση του στην Ισπανία στην κατάσταση που είναι. «Ομηρικές» οι περσινές ανταλλαγές ύβρεων, αλλά με πολιτισμένο τρόπο, ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Βενγκέρ, τον οποίο χαρακτήρισε «ειδικό στις αποτυχίες». Κεντρικό πρόσωπο θα είναι και ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος αναδείχθηκε και αγωνίστηκε 7 χρόνια στην Άρσεναλ.

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 9-2
Τελευταία 5: 4-1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Εξαιρετικό βράδυ για την Άρσεναλ την Τετάρτη, που πάτησε στην κυριολεξία την Γαλατά για μία ώρα παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, με τον Γουέλμπεκ να σημειώνει χατ-τρικ (22’, 30’, 52’) και τον Σάντσεζ να συμπληρώνει το καρέ (41’). Στο 60’ αποβλήθηκε ο Σέζνι για ανατροπή του Γιλμάζ, με τους Τούρκους να διαμορφώνουν με πέναλτι το τελικό 4-1. Στο πρωτάθλημα παρέμεινε αήττητη (2-4-0), φέρνοντας την 4η ισοπαλία της στα 5 τελευταία, μένοντας στο 1-1 με την Τόττεναμ, στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, άδικο αποτέλεσμα βάση εικόνας. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου απειλήθηκε μόλις μία φορά. Σε αντεπίθεση δέχτηκε το γκολ στο 54’, είχε ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσάμπερλεϊν στο 74’. Πέρυσι συναντήθηκε τρεις φορές με την Τσέλσι, 2 για το πρωτάθλημα και μία στο Λιγκ Καπ, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει σε καμία από αυτές. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (4 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Γουίλσιρ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.), οι μέσοι Ράμσεϊ (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Αρτέτα (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι και οι επιθετικοί Σανόγκο (2 συμμ.), Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.), Γουόλκοτ.

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 1-4-0

Προγνωστικά Στοίχημα: Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες, ανάμεσα στις μόνες αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει απουσίες η Άρσεναλ, αλλά όσο ανεβαίνει η τριάδα Εζίλ-Σάντσεζ-Γουέλμπεκ δεν έχει να φοβάται, ούτε κόντρα στην πολύ καλή επιθετικά Τσέλσι. Γκολ-γκολ στο 1.70 (Goalbet).


 

Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

16:05 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 34-17-23
Πέρυσι: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 3-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Κακό το παιχνίδι της Πέμπτης, όπου υποδέχτηκε την Μπεσίκτας, μένοντας και στο δεύτερο ματς του ομίλου στη ισοπαλία. Χωρίς πολλές φάσεις, αν και προηγήθηκε στο 27’ με τον Κέιν. Κράτησε μέχρι το τέλος, αλλά ο Τσίριτσες υπέπεσε σε πέναλτι στο 88’, με το οποίο οι Τούρκοι ισοφάρισαν. Από 1-1 προέρχεται και στο πρωτάθλημα, βαθμό τον οποίο «έκλεψε» αυτή τη φορά η ίδια από την Άρσεναλ. Σε παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσαντλί σε αντεπίθεση στο 56’. Πιέστηκε στη συνέχεια και ισοφαρίστηκε στο 74’. Συνεχές το ροτέισον για τον Ποκετίνο, που ωστόσο χρησιμοποιεί πάνω-κάτω τις ίδιες ενδεκάδες σε Αγγλία και Ευρώπη. Η ομάδα του όμως ακόμα και έτσι δυσκολεύεται να κερδίσει, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία επίσημα (1-4-2). Σε κάποια δικαιολογείται, σε κάποια όχι. Μόνο την ΚΠΡ έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος εντός έδρας, χάνοντας από Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ στα άλλα δύο. Μετράει 4 σερί νίκες και 5 στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σαουθάμπτον. Πέρυσι την κέρδισε και στα δύο παιχνίδια με 3-2. Εκτός ο δεξιός μπακ Γουόλκερ.

Εντός: 1-0-2
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 1-2-2

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ακόμα μία νίκη πέτυχαν οι «άγιοι», που επικράτησαν με 2-1 της ΚΠΡ στ Σεντ Μέρις, παραμένοντας μόνη 2η στη βαθμολογία, κάνοντας έτσι το καλύτερο ξεκίνημα τους στην Πρέμιερ τα 31 τελευταία χρόνια. Φτωχό το πρώτο μέρος, όπου είχαν δοκάρι στο 19’ σε γυριστό του Τάντιτς, σε αντίθεση με την επανάληψη, που είχε πολύ καλό ρυθμό, τρία γκολ και άλλα τρία δοκάρια, ένα από αυτά για την ΚΠΡ. Το σκορ άνοιξε ο Μπερτράντ από πλάγια θέση στο 54’, η ΚΠΡ ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ στο 66’, αλλά ο Πελέ με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο και γυριστό σουτ της έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα. Δοκάρι και απόκρουση ένα λεπτό σχεδόν αργότερα με τον Στιβ Ντέιβις, με την ΚΠΡ να έχει επίσης ένα στο 85’ σε εκτέλεση φάουλ και τέλος ο Τάντιτς στο 90’ το τρίτο δοκάρι σε αντεπίθεση. Διανύει πολύ καλό διάστημα, με τον Κούμαν να είναι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, που μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ούτε που φαίνονται οι αποχωρήσεις τόσων πολλών βασικών στελεχών το καλοκαίρι. Από τους καινούριους, οι Πελέ, Τάντιτς που κάνουν όλη τη δουλειά μεσοεπιθετικά, είναι σαν να γνωρίζονται χρόνια. Εκτός από τις πολύ καλές επιδόσεις της επιθετικά, τα πάει το ίδιο καλά και ανασταλτικά, έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (4), κρατώντας το μηδέν στα τρία από τα 6 παιχνίδια της. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γουάρντ-Πράους (5 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Τζέι Ροντρίγκεζ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Γκαρντός (2 συμμ.), Γιοσίντα (4 συμμ.), ο νεαρός μέσος Ίσγκροουβ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γκάλαχερ.

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά Στοίχημα: Περιμένουμε πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Η Σαουθάμπτον παίζει αυτή τη στιγμή, ίσως μετά την Τσέλσι, το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει έδρα-φόβητρο η Τόττεναμ, που δείχνει κορεσμένη, αν και δεν παίζει πολύ άσχημα. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν (1.70 Playbet), αν και δύσκολα να χάσει η εξαιρετικά φορμαρισμένη Σαουθάμπτον. Χ2 στο 1.75 (Bet8.gr).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

18:15 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 11-15-10
Πέρυσι: –

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Ολντ Τράφορντ, αλλά από το πουθενά βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποφύγει την ήττα, τελικά όμως έχασε με 1-2. Μόλις στο 5’ το 1-0 και στο 22’ δέχτηκε και δεύτερο. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σακό στο 37’ και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, για μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Ντάουνινγκ στο 59’. Πίεσε στη συνέχεια και έφτασε κοντά στην ισοφάριση προς το τέλος. Οι σημαντικές προσθήκες μεσοεπιθετικά την έχουν βοηθήσει να αλλάξει φιλοσοφία και έχει καλύψει τα κενά για τα οποία φώναζε από πέρυσι ο Άλαρνταϊς. Η συγκομιδή της πάντως ως τώρα είναι μικρότερη από ότι θα ήθελε. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις, over τα 5 από αυτά. Εκτός ο αριστερός μπακ Ο’Μπράιεν (3 συμμ.), ο μέσος Κουγιατέ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Κάρολ. Αμφίβολοι οι μέσοι Νομπλ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Τζάρβις.

Εντός: 1-0-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5:

ΚΠΡ: Το πάλεψε στο Σεντ Μέρις, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 19’. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 54’, απάντησε με πολύ ωραίο γυριστό του Όστιν στο 66’, αλλά με ακόμα καλύτερο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 68’. Αμέσως μετά ο Γκριν την κράτησε ζωντανή με εντυπωσιακή εκτίναξη και βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν φάουλ του Κράνιτσαρ βρήκε στο δοκάρι, από το οποίο όμως γλίτωσε και η ίδια στο 90’. Copy-paste η εικόνα της με την τελευταία φορά που βρέθηκε στην Πρέμιερ. Υπάρχει πολύ καλό υλικό, που θα μπορούσε υπό συνθήκες να κάνει καλή πορεία, αλλά δεν υπάρχει χημεία και έτσι παρουσιάζεται ως η δεύτερη χειρότερη (μετά την Μπέρνλι), ομάδα στην κατηγορία. Είχε δύσκολες εξόδους μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ (Σαουθάμπτον, Μάν. Γιουν., Τόττεναμ) και έτσι δικαιολογείται το 0/3 που έχει μακριά από το Λόφτους. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (4), αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (13), δεχόμενη γκολ στα 5 από τα 6 φετινά. Εκτός ο μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Μπάρτον (4 συμμ.), Ματς (4 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Τααράμπτ (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 1-10
Τελευταία 5:

Προγνωστικά Στοίχημα: Καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής έχει δώσει η Γουέστ Χαμ, που μπορεί να φτάσει στη νίκη κόντρα σε μία ηττοπαθή ΚΠΡ. Άσος στο 1.90 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις