Προγνωστικά Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ντερμπάρα στο Μάντσεστερ

 

15:30 ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 21-20-39
Πέρυσι: –

ΛΕΣΤΕΡ: Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι «αλεπούδες», που επικράτησαν στο Μπριτάνια της Στόουκ με 1-0. Η Στόουκ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, με τη Λέστερ να απειλεί ελάχιστα και να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Ουγιόα στο 67’. Αν και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα προηγούμενα παιχνίδια της, όπου αντιμετώπισε Τσέλσι, Άρσεναλ, Έβερτον, η πρώτη της νίκη ήρθε στο πρώτο παιχνίδι που ήταν αρκετά υποδεέστερη της αντιπάλου, που στην προκειμένη η Στόουκ έμοιαζε και με ομάδα στα μέτρα της. Ισόπαλοι και γκολ-γκολ οι δύο πρώτοι εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους (Έβερτον 2-2, Άρσεναλ 1-1). Εκτός ο βασικός κίπερ Σμάιχελ (3 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Άπσον.

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Επιτέλους νίκη για τη Μάντσεστερ που πέτυχε την πρώτη της νίκη επί εποχής φαν Χάαλ, επικρατώντας άνετα της ΚΠΡ εντός έδρας με 4-0. Με απευθείας εκτέλεση του ντι Μαρία, που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, πήρε το προβάδισμα στο 24’, ο Αντέρ Χερέρα διπλασίασε τα τέρματά της στο 36’, ύστερα από ασίστ του Ρούνεϊ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή κλείδωσε το παιχνίδι στο 44’. Την ώρα που ο Φαλκάο ετοιμαζόταν για προθέρμανση και αποθεωνόταν από τους οπαδούς, η κάμερα πρόλαβε οριακά το γκολ του Μάτα, που με πλασέ έγραψε το τελικό σκορ. Ανακούφιση για την πρώτη νίκη από τον Ολλανδό τεχνικό, με την ομάδα του να θυμίζει κάτι από την Μάντσεστερ επί εποχής Φέργκιουσον, αν και η ανυπαρξία της ΚΠΡ δεν ευνοεί για ασφαλή συμπεράσματα ακόμα. Ντεμπούτο έκαναν οι Μπλιντ, Ρόχο, Φαλκάο, με τον Κολομβιανό να δείχνει ωστόσο πως χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο προσαρμογής. Μετράει 9 συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Λέστερ. Ισόπαλα τα δύο πρώτα εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα (1-1 Σάντερλαντ, 0-0 Μπέρνλι). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Σμόλινγκ (2 συμμ.), Τζόουνς (3 συμμ.), ο αμυντικός χαφ Κάρικ, ο κεντρικός μέσος Φελαϊνί (1 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Γιάνγκ (3 συμμ.), Λίνγκαρντ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γουίλσον. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ράφαελ (1 συμμ.).

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά Στοίχημα: Συμπαθητική ομάδα η Λέστερ, αλλά η Γιουνάιτεντ πήρε ένεση ψυχολογίας με την «τεσσάρα» επί της ΚΠΡ και είναι σε θέση να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από το αρχικό κακό ξεκίνημα. Στο 1.65 προσφέρεται το διπλό (Stoiximan).


 

Παίξε LIVE betting στη Nokibet.gr με bonus 100% ως 100 Ευρώ!

 

15:30 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 42-26-40
Πέρυσι: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχονται οι «πετεινοί» σε Αγγλία και Ευρώπη. Η πρώτη ήρθε για το πρωτάθλημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ, όπου έμεινε στο 2-2 με τη Σάντερλαντ, χάρη σε αυτογκόλ του επιθετικού Χάρι Κέιν στο 82’, με τη μπάλα να χτυπάει πάνω μετά από εκτέλεση φάουλ και να καταλήγει στα δίχτυα του Γιορίς. Είχε πάρει προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τσαντλί, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μανόνε σε σουτ του Αντεμπαγιόρ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν 1,5 λεπτό αργότερα, με το σουτ του Τζόνσον να βρίσκει στο πόδι του Καμπούλ. Στο 48’ ο Έρικσεν της είχε δώσει εκ νέου το προβάδισμα, ολοκληρώνοντας ομαδική αντεπίθεση. Η δεύτερη ισοπαλία ήρθε την Πέμπτη στο Γιουρόπα, όπου αγωνίστηκε με 100% διαφορετική ενδεκάδα (εκτός του Γιορίς) και παρότι ήταν καλύτερη από την Παρτιζάν, δε μπόρεσε να απειλήσει, μένοντας δίκαια στο 0-0. Μεγάλο βάθος στον πάγκο, πλούσιο το υλικό για τον Ποκετίνο, που θέλει να κρατάει σε εγρήγορση όλους τους παίχτες του και να δίνει ανάσες σε όσους το χρειάζονται, αλλά αυτές οι πολλές αλλαγές επηρεάζουν πολύ τη σταθερότητα της και έτσι παρουσιάζεται με διαφορετικά πρόσωπα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. 2-1-1 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και -5 από την κορυφή. Στην αρχή κέρδισε Βίλλα (3-0) και Γουέστ Χαμ (1-0), ενώ είχε χάσει πολύ εύκολα εντός έδρας από τη Λίβερπουλ (0-3). Την Τετάρτη φιλοξενεί την Νόττινχαμ για το Λιγκ Καπ. Αήττητη από τη Γουέστ Μπρομ στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-5-0). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βερτόγκεν (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Γουόλκερ και ο επιθετικός Σολδάδο (1 συμμ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, χάρη σε τραγικό λάθος του Όλσον, ο οποίος έστρωσε υποδειγματικά τη μπάλα στα πόδια του Λουκάκου και αυτός δεν της χαρίστηκε (2’), αν και προς τιμή του δεν το πανηγύρισε, μιας και στη Γουέστ Μπρομ έκανε όνομα πριν δύο χρόνια. Πολύ δύσκολο να αντιδράσει στη συνέχεια, αν και το πάλεψε ανορθόδοξα, με το δεύτερο γκολ της Έβερτον να έρχεται στο 66’, με τον κίπερ Φόστερ να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού έπνιξε σιγανό συρτό σουτ. Αλλαγή στο 70’ πέρασε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος εκτός από ένα σουτ δε μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Έμεινε χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική, έχοντας σκοράρει μόνο στην πρεμιέρα, με τον τρόπο ανάπτυξης της και το τελείωμα των φάσεων να είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Ιρβάιν αυτή τη στιγμή. Την Τετάρτη υποδέχεται την Χαλ για το Λιγκ Καπ. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις δύο πρώτες εξόδους της φέτος. Συνολικά μετράει 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-5). Πέρυσι πήρε δύο ισοπαλίες κόντρα στην Τόττεναμ, 3-3 εντός και 1-1 εκτός. Εκτός ο κεντρικός μέσος Μουλούμπου (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σεσένιον (3 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά Στοίχημα: Μπορεί να τη γλίτωσε πέρυσι η Γουέστ Μπρομ, αλλά αυτό δε θα συμβεί και φέτος. Δεν υπάρχει θέμα κούρασης για την Τόττεναμ, με το ροτέισον του Ποκετίνο, οπότε μιλάμε για έναν … «ακούραστο» άσο στο 1.50 (Goalbet).


 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

18:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προϊστορία: 11-8-9
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Επέστρεψε στην Ευρώπη με μία μεγάλη νίκη, επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ εντός έδρας με 4-1 στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο φορμαρισμένος Νέισμιθ της έδωσε το προβάδισμα στο 15’, με τη μπάλα να χτυπάει στον Μπενάλιο και τον Ροντρίγκεζ και να καταλογίζεται ως αυτογκόλ, διπλασιάζοντας τα τέρματά της στο 45’+1 με κοντινή κεφαλιά του Κόλμαν. Στο 47’ ο Μπέινς έκανε το 3-0 με πέναλτι, αν και το φάουλ πάνω στον ΜακΓκίντι έγινε εκτός περιοχής, ενώ ο Μιραλάς με αντεπίθεση σημείωσε 4ο στο 89’. Το μόνο που κατάφερε η Βόλφσμπουργκ ήταν να μειώσει στο 94’. Νίκη και στο πρωτάθλημα, η πρώτη για φέτος, εκτός έδρας κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, ο Όλσον έστρωσε άθελα του στον Λουκάκου, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, γκολ το οποίο δεν το πανηγύρισε. Ο Μιραλάς με συρτό σουτ έγραψε το τελικό 2-0. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, με τον Μαρτίνεθ να έχει δηλώσει ότι είναι το μοναδικό πράγμα που τον πονοκεφαλιάζει στην ομάδα. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Σουόνσι για το Λιγκ Καπ. Δεν κατάφερε να κερδίσει στα πρώτα δύο εντός έδρας στο πρωτάθλημα, αν και αντιμετώπισε τις Άρσεναλ (2-2) και Τσέλσι (3-6). Over οι 5 από τις 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Κρίσταλ Πάλας. Εκτός ο αριστερός φουλ-μπακ Οβιέδο, ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ.

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 1-2-2

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Κρίσταλ Πάλας, που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Μπέρνλι. Ήρωας ο κίπερ Σπερόνι, που έκανε δύο σωτήριες επεμβάσεις στην επανάληψη. Απέκρουσε μάλιστα και πέναλτι στο 85’, το οποίο προήλθε από «γκρέμισμα» του Γέντινακ στον Γιούτκεβιτς. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-2-2), 7η υπολογίζοντας από πέρυσι (0-4-3). Με καλές παρουσίες τα δύο πρώτα εκτός έδρας φέτος (1-2 Άρσεναλ, 3-3 Νιούκαστλ). Πέρυσι κατάφερε να μη χάσει στις δύο αναμετρήσεις της με την Έβερτον, μένοντας στο 0-0 εντός και κερδίζοντας στο Γκούντισον Παρκ με 2-3. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ο’Κιφ (2 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά Στοίχημα: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, αλλά δεν υπάρχουν σημεία 1.35 στην Πρέμιερ. Η Έβερτον δέχεται γκολ από όλους φέτος, γιατί όχι και από την Κρίσταλ Πάλας, που θα ενισχυθεί και από την επιστροφή του Σαμάκ. Γκολ-γκολ στο 1.95 (Betshop).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

18:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 45-36-54
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 0-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μέσα από τα χέρια της έχασε το βαθμό στο Μόναχο, δεχόμενη το μοναδικό γκολ της αναμέτρηση στο 90’. Ο Ποκετίνο, που βρέθηκε στις εξέδρες λόγω τιμωρίας, προτίμησε μία πιο συντηρητική προσέγγιση στον αγώνα, κάτι που δεν του βγήκε, αφού οι Βαυαροί, παρά τις απουσίες, ήταν πιο απειλητικοί. Ελάχιστα πράγματα στην επίθεση, εκτός από μικρές εκλάμψεις μέσα στο παιχνίδι. Γλίτωσε τουλάχιστον δύο φορές από πέναλτι-χέρι του Φερνάντο, το γκολ ήρθε σε φάση διαρκείας, το οποίο ο Σίλβα θα μπορούσε να έχει αποσοβήσει αν μάρκαρε νωρίτερα τον Μπόατενγκ. Στο πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Στο ντέρμπι με την Άρσεναλ δε μπόρεσε να αντιδράσει για την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Στόουκ και έμεινε στο 2-2 στο Λονδίνο. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Αγουέρο της έδωσε το προβάδισμα στην πρώτη της καλή ευκαιρία στον αγώνα (28’). Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, όπου όμως οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ, γυρνώντας το παιχνίδι με γκολ στο 63’ και 74’. Ανέβασε στροφές στη συνέχεια και με την κεφαλιά του Ντεμικέλις έφερε το παιχνίδι στα ίσια, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φύγει με τη νίκη, έχοντας δύο δοκάρια στο 88’ και 91’. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ για το Λιγκ Καπ. Under οι 4 από τις 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Εκτός ο κεντρικός μέσος Φερνάντο (3 συμμ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-1-2

ΤΣΕΛΣΙ: «Στραβοπάτημα» στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Προηγήθηκε στο 11’ με πλασέ του Φάμπρεγκας, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Αζάρ, αν και η φάση έπρεπε να σταματήσει, αφού είχε προηγηθεί φάουλ του Βέλγου πάνω στον Μάιερ. Ο Ισπανός έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα, με την Σάλκε να ανεβάζει στροφές και να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα. Έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 66΄, με τον Ντρογκμπά να έχει σουτ ξυστά στο δοκάρι λίγα λεπτά πριν. Είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη στο τέλος, με τον Νόισταντερ να σώζει πάνω στη γραμμή σουτ του Ρεμί και τον Φέρμαν να σώζει ενστικτωδώς προβολή του Αζάρ. Έκπληξη προκάλεσε η επιλογή του Μουρίνιο να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα τον Ντρογκμπά, επιλογή που δεν του βγήκε σε καμία περίπτωση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σουόνσι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Τέρι, ο οποίος προσπάθησε να κόψει σέντρα του Τέιλορ, ανέβηκε αισθητά μετά το 25’ και στο 45’ ισοφάρισε με τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με δύο γκολ στο ημίχρονο (56’, 67’). Ο Ρεμί που τον άλλαξε στο 72’ χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να πετύχει τον πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του με την Τσέλσι, με τη Σουόνσι απλά να μειώνει στο 86’. Μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να πετύχει το απόλυτο στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ενώ στα θετικά είναι ότι έχει πάρει βραχεία κεφαλή από τους άμεσους διώκτες της (Σίτι, Τόττεναμ -5, Λίβερπουλ, Άρσεναλ -6, Γιουνάιτεντ -7). Χαρακτηριστικό της φετινής Τσέλσι πάντως είναι να δέχεται εύκολα γκολ, κάτι που έχει συμβεί στα 3 από τα 4 φετινά για το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε και κόντρα στην Σάλκε. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Ντιέγκο Κόστα (4 συμμ./7 γκ.).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά Στοίχημα: Ματσάρα προβλέπεται στο Έτιχαντ Στέιντιουμ, ανάμεσα στους πρωταθλητές και την άκρως επιθετική Τσέλσι. Η νοοτροπία των φιλοξενούμενων φέτος προμηνύει, σε αντίθεση με τα δύο περσινά μεταξύ τους under στο ίδιο γήπεδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρκετά γκολ. Over στο (1.75 Playbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις