Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ο τίτλος κρίνεται στο Στάμφορντ Μπριτζ

14:45 ΧΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 3-3-1
Α’ γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΧΑΛ 2-2

ΧΑΛ: Κακό το πρώτο ημίχρονο με τη Γουέστ Χαμ, όπου καμιά ομάδα δε φάνηκε απειλητική. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και την υποχρέωσαν σε νέα ήττα με 0-3. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία και δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στα κρίσιμα ματς με Λέστερ και Γουέστ Μπρομ. Νο goal τα 5 τελευταία επίσημα, 4 από αυτά ήταν under. Στις 4 ήττες στα 5 τελευταία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Νιούκαστλ εντός έδρας (0-2-1), αλλά αντιθέτως το έχει κάνει 3 φορές στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Συνολικά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ο άσος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (3 ισοπαλίες, 4 διπλά). Εκτός ο αριστερός μπακ Ρόμπερτσον (16 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Ροζένιορ (11 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Τσέστερ (16 συμμ./2 γκ.), ο κεντρικός μέσος Ντιαμέ (10 συμμ./4 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Γέλαβιτς (17 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), Αμπέλ Χερνάντες (13 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-3-5
Γκολ: 10-12
Τελευταία 5: 2-0-3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Εκτός από κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, όπως στο γκολ του Γκουφράν στο 29’, δεν είχε να επιδείξει κάτι στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, χάνοντας δίκαια εντός έδρας με 1-2 (14’, 62’). Τρίτη σερί ήττα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Λέστερ, η κατάσταση δεν είναι καλή για τους «ανθρακωρύχους», τόσο λόγω απουσιών, όσο και της απρόσμενης αποχώρησης του Άλαν Πάρντιου. Η διοίκηση φαίνεται πως κουράστηκε να ψάχνει για τον κατάλληλη αντικαταστάτη του και τελικά έδωσε το ΟΚ στον υπηρεσιακό Τζον Κάρβερ να παραμείνει στον πάγκο ως το τέλος. Ο Κράβερ είναι ήδη στον πάγκο της ομάδας στα 4 τελευταία παιχνίδια, με ρεκόρ 0-1-3. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), Γκουντ, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρες, οι μεσοεπιθετικοί Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός ντε Γιόνγκ (2 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Παπί Σισέ (13 συμμ./9 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 9-19
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Με αρκετές απουσίες αμφότερες, περισσότερες και πιο σημαντικές για την Χαλ. Τουλάχιστον η Νιούκαστλ έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και καλύπτονται. Η κακή κατάσταση των φιλοξενούμενων ευνοεί για το Χ2 (1.53 Stoiximan).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 58-27-21
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έδωσε μεγάλη μάχη με την Τσέλσι στους δύο ημιτελικούς του Λιγκ Καπ, όπου μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Άνφιλντ, οδήγησε το ματς στην παράταση στο Στάμφορντ Μπριτζ (0-0), όπου τελικά λύγισε στο 94’. Μαζί με το ματς κυπέλλου, προέρχεται από 5 σερί under. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (6-4-0). Είχε προηγηθεί το 0-0 με τη Μπόλτον στο κύπελλο, με την οποία δίνει επαναληπτικό την προσεχή Τετάρτη. Over τα 9 από τα 10 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Χαμ, 6 από αυτά ήταν και γκολ-γκολ. Στο Κόπα Άφρικα ο κεντρικός αμυντικός Κόλο Τουρέ (8 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Τζόουνς (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν και ο κεντρικός μέσος Άλεν (11 συμμ.).

Εντός: 4-5-2
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 4-1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Η επιστροφή του πολύτιμου επιθετικού Σακό συνοδεύτηκε με νίκη, αφού με δικό του γκολ στο 81’, τα «σφυριά» έκαμψαν την αντίσταση της Μπρίστολ Σίτι, και έτσι συνεχίζουν στη διοργάνωση, η οποία πλέον αποτελεί στόχο της. Τόσο γιατί έμειναν λίγοι «μεγάλοι» και η διάκριση φαίνεται ποιο εφικτή, αλλά και γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν συνεχώς στο πρωτάθλημα και η 5η θέση θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Εκπνέει πάντως υγεία και ο Σαμ Άλαρνταϊς έχει βάλει σε πολύ καλή σειρά τα φετινά αποκτήματα, τα οποία έχουν βγάλει τα λεφτά τους. Αήττητη στα 6 τελευταία επίσημα (2-4-0). «Μαρτυρικό» το Άνφιλντ για τα «σφυριά», όπου έχει κερδίσει μόνο 2 φορές στις 53 φορές που το επισκέφτηκε. Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Κουγιατέ (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Σακό (14 συμμ./8 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-4-3
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Βελτιωμένη η Λίβερπουλ από τα μέσα Δεκεμβρίου, που έχει γίνει πιο ουσιαστική και λιγότερο απρόσεχτη. Το ότι κόντραρε τόσο καλά την Τσέλσι σε δύο παιχνίδια μιλάει από μόνο του. Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία η Γουέστ Χαμ, που με τον Σακό γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Over στο 1.70 (Mybet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ

Προϊστορία: 39-20-22
Α’ γύρος: ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 5-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η Κέιμπριτζ, που παίζει στη Λιγκ 2 (4η κατηγορία) τη δυσκόλεψε παραπάνω από ότι θα περίμενε κρατώντας την στο εκτός έδρας 0-0 και έτσι θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό την Τρίτη στο Ολντ Τράφορντ. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της ΚΠΡ, με την οποία παρέμεινε εντός τετράδας και θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει εκεί. Ακόμα πάντως ψάχνει ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, αφού μία του βγαίνει ότι κάνει του φαν Χάαλ, μία δυσκολεύεται με ομάδες τύπου Κέιμπριτζ και σε γεμίζει αμφιβολίες. Μετράει 6 σερί under σε όλα τα επίσημα. Πριν την ήττα στον πρώτο γύρο από τη Λέστερ, είχαν προηγηθεί 9 σερί ήττες κόντρα στη Λέστερ. Ενδιαφέρεται έντονα για τον διεθνή Γερμανό κεντρικό αμυντικό Χούμελς της Ντόρτμουντ. Εκτός ο δεξιός μπακ Ράφαελ (9 συμμ./1 ασίστ) και ο αριστερός μέσος Γιάνγκ (13 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 8-1-2
Γκολ: 22-8
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΕΣΤΕΡ: Μπορεί να παραπαίει στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση, με μόλις 4 νίκες σε 22 αγώνες, αλλά στο κύπελλο πήρε μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση, αποκλείοντας εκτός έδρας της Τόττεναμ με 2-1. Με δραματικό τρόπο πήρε το εισιτήριο για τους «16», αφού έχανε από το 19’ (πεν.), αλλά στο 83’ ισοφάρισε με τον Ουγιόα και ο Σλουπ στο 91’ την έδωσε τη μεγάλη νίκη. Στο πρωτάθλημα προερχόταν από ένα μικρό θετικό σερί (2-1-0), αλλά επέστρεψε στις ήττες κόντρα στη Στόουκ (0-1 εντός) και παρέμεινε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, τρεις μακριά από τη σωτηρία. Στο Κόπα Άφρικα ο δεξιός μέσος Μαρέζ (16 συμμ./2 γκ./3 ασίστ) και ο αριστερός μέσος Σλουπ (18 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένοι οι κεντρικοί αμυντικοί Κινγκ (14 συμμ.), Τζέιμς (15 συμμ.). Εκτός o κίπερ Σμάιχελ (14 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Άπσον, ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο, ο αμυντικός μέσος Καμπιάσο (15 συμμ./2 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Χάμοντ (10 συμμ.).

Εκτός: 2-1-8
Γκολ: 7-18
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Πολλά τα κενά στο κέντρο για τη Λέστερ. Η Γιουνάιτεντ έχει καιρό να κάνει μία πειστική εμφάνιση και η ουραγός της δίνει την ευκαιρία. Over στο 1.60 (Bet8).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 10-7-16
Α’ γύρος: ΚΠΡ-ΣΤΟΟΥΚ 2-2

ΣΤΟΟΥΚ: Έπαιξε μόλις με δύο αλλαγές κόντρα στη Ρότσντεϊλ για το κύπελλο τη Δευτέρα, φαίνεται πως ο Μαρκ Χιούζ φοβήθηκε από όσα συνέβησαν στις άλλες ομάδες της Πρέμιερσιπ και χωρίς άγχος πήρε άνετη πρόκριση με 4-1 (Μπόγιαν 4’, Άιρλαντ 52’, Μόουζες 61’, Γουόλτερς 93’). Μεγάλη πληγή η απώλεια του Μπόγιαν, που αποχώρησε στο 32’, ο οποίος ήταν ο πιο σημαντικός της παίχτης το τελευταίο διάστημα, όπως φάνηκε και στο εκτός έδρας 1-0 επί της Λέστερ για το πρωτάθλημα, όπου σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας, η παραμονή θα κλειδώσει αρκετά εύκολα. Αήττητη από την ΚΠΡ στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-1-0). Μοιρασμένη η προϊστορία όταν την υποδέχεται (7-2-7). Στο Κόπα Άφρικα ο επιθετικός Ντιούφ (19 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Πίτερς (18 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Ντιόναταν, ο στόπερ-αρχηγός Σόκρος (21 συμμ./2 γκ.), ο εξτρέμ Μπόγιαν (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.).

Εντός: 4-2-4
Γκολ: 12-12
Τελευταία 5: 3-1-1

ΚΠΡ: Είχε αποκλειστεί στο κύπελλο στον προηγούμενο γύρο και έτσι δεν είχε υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαβ/κο. Τελευταίο παιχνίδι της το εντός έδρας 0-2 από τη Γιουνάιτεντ, που αν είχε καλύτερα τελειώματα θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική και δε μπόρεσε να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού, ένα βαθμό πίσω από τη 17η θέση. Αυτό το οφείλει κατά πολύ στις τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις της, όπου έχει σημειώσει το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της Πρέμιερ, ως η μοναδική ομάδα που έχασε και στα 10 πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η εικόνα της πάντως δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν οι αριθμοί. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (39). Εκτός ο αριστερός μπακ Γιούν (10 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Σάντρο (8 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.).

Εκτός: 0-0-10
Γκολ: 5-24
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η ΚΠΡ, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έφυγε μα βαθμό/-ούς από το Μπριτάνια. Πιστεύουμε πάντως πως κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι. Γιατί όχι κόντρα στη Στόουκ, που έχει και απουσίες; Χ2 στο 2.30 (Championsbet).


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

19:30 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 54-37-45
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1

ΤΣΕΛΣΙ: Τα βρήκε σκούρα στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ. Τυχερή στον πρώτο ημιτελικό στο Άνφιλντ, τυχερή και στον δεύτερο στο Στάμφορντ Μπριτζ, κατάφερε πάντως να πάρει τη νίκη με γκολ του Ιβάνοβιτς στην παράταση και έτσι θα πάει στον τελικό κόντρα στην Τόττεναμ για 7η φορά στην ιστορία της, όπου θα κυνηγήσει την 5η κατάκτηση του τίτλου. Προηγουμένως είχε γνωρίσει βαρύ αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Μπράντφορντ, εντός έδρας μάλιστα με το βαρύ 2-4 και ο Μουρίνιο δε θα άντεχε δεύτερο αποκλεισμό μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ ήρθε στο καλύτερο σημείο για να τονίσει το ηθικό των μπλε, που μετά τις δύο κολλητές γκέλες της Σίτι, έχουν πάρει 5 βαθμούς διαφορά από τους περσινούς πρωταθλητές και έχουν την ευκαιρία να τη διατηρήσουν ή να την αυξήσουν σήμερα. Έχει κάνει το απόλυτο εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 10 στα 10 και κρατώντας το μηδέν στα 8 από αυτά. Συνολικά έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (19), αλλά και την καλύτερη επίθεση (51). Στο Βόλφσμπουργκ θα συνεχίσει ο Σούρλε (14 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Αθπιλικουέτα (17 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 10-0-0
Γκολ: 24-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Όπως και η Τσέλσι, έτσι και η ίδια ήταν ένα από τα μεγάλα θύματα του κυπέλλου, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μίντλεσμπρο με 2-0, σε ένα ματς που λίγα πράγματα της πήγαν καλά. Είχε προηγηθεί η δίκαιη ήττα εντός έδρας από την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, για να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα του Πελεγκρίνι. Μόλις μία νίκη μετράει στα 4 τελευταία στην Πρέμιερ και παρότι είχε φτάσει την Τσέλσι, η διαφορά τους αυξήθηκε πάλι στους 5. Μονόδρομος η νίκη σήμερα, αφού μία νέα ήττα θα σημάνει σε μεγάλο βαθμό την αποτυχία της να διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Προέρχεται από 4 σερί under, υπολογίζοντας και το φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στο Αμβούργο (2-0), όπου ξεκίνησε με αλλαγές, αλλά στην επανάληψη έπαιξαν για τα τελευταία 30’ οι βασικοί. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (45). Under τα τρία τελευταία κόντρα στην Τσέλσι. Στο Κόπα Άφρικα ο Τουρέ (18 συμμ./7 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Νασρί (16 συμμ./4 ασίστ).

Εκτός: 7-3-1
Γκολ: 25-11
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Με δύο τέτοιες ομάδες, που διαθέτουν τέτοιο υλικό η σκέψη πάει αυτόματα στα πολλά γκολ. Ο Μουρίνιο ξέρει πως αν βρει την ευκαιρία να χτυπήσει σήμερα τη Σίτι, που περνάει κρίση η κούρσα για τον τίτλο θα είναι υπόθεση της ομάδας του. Δεν παύει όμως η Σίτι να παίζει και αυτή το τελευταίο της χαρτί. Από τον άσο, το γκολ-γκολ και το over, που όλα παίζουν, θα επιλέξουμε το τελευταίο, που πληρώνει στο 1,90 (Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις