Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Στο Νιούκαστλ δοκιμάζεται η Τσέλσι

 

14:45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 44-34-53
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ 2-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Με γεμάτο απουσιολόγιο για ακόμα ένα ματς και με τον Αμπέιντ στην αρχική σύνθεσή της, δε μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μπέρνλι, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1. Ελαφρώς καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, αλλά οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους να απειλήσουν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 34’. Η απάντηση ήρθε νωρίς στην επανάληψη. Άφησε πίσω το τρελό σερί με τις 6 σερί νίκες, παραμένοντας χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική, μετά από την ήττα με τη Γουέστ Χαμ, πέφτοντας στην 9η θέση. Μετράει 7 σερί under σε όλες τις διοργανώσεις. Under οι 10 από τις 12 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Τσέλσι. Εκτός ο κίπερ Κρουλ (12 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κολοτσίνι (11 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Ράιαν Τέιλορ (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Σαντόν, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, οι μεσοεπιθετικοί Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 3-1-1

ΤΣΕΛΣΙ: Τυπικά μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι ο αγώνας με την Τόττεναμ, αφού καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος (Αζάρ 19’, Ντρογκμπά 22’), με τον Ρεμί να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 73’. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι της σε όλες τις διοργανώσεις που δε δέχεται τέρμα, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις στα 21 παιχνίδια (16-5-0). Μόνη πρώτη στη βαθμολογία, στο +6 από τη 2η Σίτι. Την Τετάρτη φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αγώνας χωρίς βαθμολογική σημασία για την ίδια, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο. Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Νιούκαστλ. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (33) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (11). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κέιχιλ (14 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (7 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 4-3-0
Γκολ: 15-8
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Μεγαλύτερο βάρος περιμένουμε να ρίξει ο Μουρίνιο στο σημερινό ματς, παρά να ξεκουράσει (κάτι που έκανε την Τετάρτη), ενόψει ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Πολλά τα σερί under για τους ανθρακωρύχους, που δύσκολα θα συνεχιστεί κόντρα στην επίθεση των μπλε, που θα έχουν και πάλι τον Ντιέγκο Κόστα. Over στο 1.90 (Stoiximan).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 63-29-41
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ανάσα ζωής η εβδομάδα που πέρασε για τη Λίβερπουλ και ειδικά για τον Ρότζερς, που είδε την ομάδα του να παίρνει δύο σερί τρίποντα, αρχικά με τη Στόουκ (1-0) και την Τρίτη μέσα στη Λέστερ με 3-1. Από λάθος του Μινιολέ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 22’, αλλά οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι και ισοφάρισαν αρχικά με τον Λαλάνα (26’), στο 56’ με τον Τζέραρντ και στο 83’ με τον Χέντερσον, με τη Λέστερ να παίζει με 10 στο τελευταίο μισάωρο. Πολύ καλή η εμφάνιση της, σημαντικό και το γκολ που πέτυχε ο Τζέραρντ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το επόμενο διάστημα την ανανέωση του συμβολαίου του. Με τις δύο κολλητές νίκες που πέτυχε κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την πεντάδα στους 4 και σήμερα θέλει να πετύχει και τρίτη, ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον εντός έδρας «τελικό» με τη Βασιλεία την Τρίτη, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ καλή η παράδοσή της με τη Σάντερλαντ στο Άνφιλντ: τελευταία φορά που έχασε ήταν 31 χρόνια πριν, από τότε μετράει 8 νίκες και 8 ισοπαλίες. Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν, ο κεντρικός αμυντικός Σακό (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Μπαλοτέλι (9 συμμ.), Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Φιλίπε Κουτίνιο (11 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-2-2
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 2-0-3

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα (1-3-0) και ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από τη Σίτι με 1-4. Από το πουθενά το γκολ στο 22’ με τον Γουίκαμ, αλλά δε μπόρεσε να κρατήσει για πολύ, δεχόμενη γκολ δύο λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι στο 39’ και έτσι το δεύτερο μέρος πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, δεχόμενη άλλα δύο τέρματα (55’, 71’). Έμεινε χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-3-1), αλλά παρέμεινε στη 14η θέση, με μόλις δύο βαθμούς να τη χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Οριακοί όλοι οι βαθμοί που πήρε το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας ότι ξεπέρασε μεν την «οχτάρα» από τη Σαουθάμπτον, αλλά ακόμα δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και οι αλλαγές θα πρέπει να έρθουν αργά ή γρήγορα. Εκτός ο αριστερός μπακ φαν Άανχολτ (10 συμμ./2 ασίστ), ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Τζόνσον (11 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Φλέτσερ (12 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-3-2
Γκολ: 5-12
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Βελτιωμένη η Λίβερπουλ στα δύο τελευταία της και αναμένεται να πάρει τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Σάντερλαντ. Καλή περίπτωση ο άσος στο 1.50 (Mybet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 24-20-44
Πέρυσι: ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0

ΣΤΟΟΥΚ: Κολακευτικό το 1-2 με το οποίο έφυγε από το Ολντ Τράφορντ, αφού η ήττα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο βαριά. Πολλές οι φάσεις για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο 21΄, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή με τον Ν’Ζονζί στο 39’. «Άφαντη» στην επανάληψη, που βρέθηκε πάλι πίσω στο 59’ και γλίτωσε βαρύτερη ήττα ως το τέλος. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Μαρκ Χιούζ, που έχει να κάνει καλό παιχνίδι από τη νίκη με την Τόττεναμ, κατηφορίζοντας έτσι στη βαθμολογία και πλησιάζοντας στους 3 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού Αήττητη από την Άρσεναλ στις 4 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (2-2-0), ενώ συνολικά έχει χάσει μόλις μία φορά στις 10 τελευταίες που την φιλοξένησε (7-2-1). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ντιόναταν, Χουτ, οι κεντρικοί μέσοι Σίντγουελ (6 συμμ.), Γουέλαν (8 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μόουζες (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Άιρλαντ (5 συμμ.) και ο επιθετικός Γουόλτερς (9 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-1-3
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ακόμα ένα 1-0 πήρε η Άρσεναλ, παίρνοντας πολύ σημαντική νίκη από τη Σαουθάμπτον στο Έμιρεϊτς. Είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι, αλλά βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Φόρστερ που σταμάτησε πολλές ευκαιρίες της. Η μοναδική δύσκολη στιγμή ήταν στο πρώτο μέρος, από κει και πέρα ο Μαρτίνεζ είχε εύκολο βράδυ. Μετά το 60’ έδειξε πως το θέλει περισσότερο και τελικά στο 89’ ο Σάντσεζ τη λύτρωσε, ολοκληρώνοντας ωραία ομαδική προσπάθεια. Έφτασε έτσι τους 23 πόντους, ένα μακριά από την πεντάδα. Μαζί με τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ντόρτμουντ, μετράει τρεις σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ. Την Τρίτη παίζει στην Τουρκία με τη Γαλατά, έχει ήδη προκριθεί και είναι δύο βαθμούς πίσω από τη Ντόρτμουντ, η οποία υποδέχεται την Άντερλεχτ. Θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Εκτός οι κίπερ Τσέζνι (12 συμμ.), Οσπίνα, ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (11 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Γουίλσιρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι μεσοεπιθετικοί Εζίλ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Γκνάμπρι, ο επιθετικός Γουόλκοτ (2 συμμ.).

Εκτός: 3-2-2
Γκολ: 10-7
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Κακή η παράδοση της Άρσεναλ στο Μπριτάνια, αλλά το momentum και η γενικότερη εικόνα της είναι με το μέρος της. Διπλό στο 1.97 (Championsbet).


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 60-40-58
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 3-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Αν ο Ζαμπαλέτα δεν είχε βάλει το πόδι του στη φάση με την οποία προηγήθηκε η Σάντερλαντ, δεν θα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 19’, αλλά μικρό το κακό, αφού πολύ σύντομα έφερε το παιχνίδι στα ίσια με μακρινό σουτ του Αγουέρο (21’), με τον Αργεντινό να βγάζει την ασίστ στον Γιόβετιτς στο 39’, γυρνώντας το παιχνίδι. Καμία αντίσταση από τους γηπεδούχους, ο Ζαμπαλέτα εξιλεώθηκε με ωραίο τσίμπημα της μπάλας στο 59’ και ο Αγουέρο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας στο 89’, με το 14ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Τρίτη σερί νίκη για τους πρωταθλητές, που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «κοιλιά» της Σαουθάμπτον, ανεβαίνοντας στη 2η θέση, 6 μόνο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Την Τετάρτη ταξιδεύει στη Ρώμη για τον πιο σημαντικό αγώνα στη φετινή της ευρωπαϊκή της πορεία και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη, αν θέλει να βρεθεί στην επόμενη φάση. Για την ώρα ισοβαθμεί στους 5 βαθμούς με Ρόμα (2η) και ΤΣΣΚΑ (4η). Έχει τη δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα (31). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Κομπανί (12 συμμ.), Νάστασιτς, ο αριστερός μπακ Κολάροφ (6 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Τζέκο (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο Σίλβα (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 4-1-1
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 4-1-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Διαμαρτυρήθηκε δίκαια στο 20’ για πέναλτι, που δεν της δόθηκε, αλλά τελικά ο Λουκάκου της έδωσε το προβάδισμα κόντρα στη Χαλ στο 34’, μετά από ασίστ του Μιραλάς. Δεν κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους όμως στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 59’ και αμέσως μετά θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμα και το διπλό. Δεύτερο σερί χωρίς νίκη για τα ζαχαρωτά, που μετράνε ένα τρίποντο στα 5 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και απομακρύνθηκαν 6 βαθμούς από την πεντάδα. Την Πέμπτη υποδέχεται την Κράσνονταρ στον τελευταίο αγώνα του ομίλου στο Γιουρόπα, που είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά. Καλή η παράδοσή της εκτός έδρας με την Σίτι, από την οποία έχει χάσει μόλις δύο φορές σε 7 αναμετρήσεις (4-1-2). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Στόουνς (5 συμμ.), Αλκάραζ (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (3 συμμ.), ο κεντρικός μέσος ΜακΚάρθι (11 συμμ.) και ο επιθετικός Νέισμιθ (12 συμμ./4 γκ.). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Οβιέδο (1 συμμ.).

Εκτός: 2-3-2
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Η Έβερτον είναι περίεργο τρένο φέτος, το γκολ όμως το έχει. Δεδομένου ότι η άμυνα της είναι η φετινή της αχίλλειος πτέρνα, θα πάμε με το γκολ-γκολ (1.62 Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις