Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς επίθεση η Σίτι, με πολλές απουσίες η Σαουθάμπτον

 

 

14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προϊστορία: 15-9-9
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Πέτυχε έβδομη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, περνώντας από την έδρα της Λέστερ, χάρη σε γκολ του Λάμπαρντ στο 40’, ο οποίος έφτασε τα 6 φέτος. Δεν ήταν πάντως καλή εμφάνιση και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τον βαθμό. Μεγάλη η συμβολή του Λάμπαρντ, με την Σίτι να έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για το υπόλοιπο της σεζόν, ειδικά με τους σημαντικούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει στους επιθετικούς, μιας και ο έμπειρος χαφ μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Σταθερά στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (33), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (14). Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σε όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις τελευταίες ήταν no goal και under. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κομπανί (12 συμμ.) και οι επιθετικοί Γιόβετιτς (9 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Τζέκο (11 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Αγουέρο (15 συμμ./14 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς.

Εντός: 5-1-1
Γκολ: 12-5
Τελευταία 5: 5-0-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, παίρνοντας την τρίτη ισοπαλία της στο ίδιο διάστημα, αυτή τη φορά εντός έδρας με τη Στόουκ. Το σκορ διαμορφώθηκε πολύ νωρίς, με τον ΜακΆρθουρ να ανοίγει το σκορ στο 11’ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν πολύ άμεσα (13’), με τη συνέχεια να μην κρύβει πολλές συγκινήσεις. Βγάζει πρόβλημα στην επίθεση μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ και είναι από τους κυριότερους λόγους που παραμένει τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις ένα βαθμό να την χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει 4 σερί under. Εκτός ον δεξιός μπακ Μαριάπα (6 συμμ.), ο αριστερός μπακ Γουίλιαμς, ο εξτρέμ Σαμάκ (13 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντόιλ. (3 συμμ.). Αμφίβολος ο εξτρέμ Ζάχα (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 10-13
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό η Σίτι, πρόβλημα στο γκολ έχει η Κρίσταλ Πάλας, που θα παίξει με τον γνωστό της κλεφτοπόλεμο. Πιθανό το under στο 2.17 (Stoiximan).


 Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 38-37-82
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 0-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών σταμάτησε στο Χόθορνς, όπου γνώρισε την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ με 1-0. Έπαιξε από το 22’ με 10 λόγω της αποβολής του Ρίτσαρντσον και αυτό καθόρισε κατά πολύ το παιχνίδι, αν και δεν υστέρησε πολύ από τους γηπεδούχους. Το κλίμα πάντως είναι καλό σε γενικές γραμμές, αφού από τα μέσα Νοεμβρίου έχει βρει καλύτερο ρυθμό στα παιχνίδια της και κατάφερε να ξεφύγει προσωρινά από τις τελευταίες θέσεις, με 5 βαθμούς να τη χωρίζουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρόκληση το σημερινό ματς, μιας και θα έχει και αρκετές απουσίες. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (10). Over τα 9 από τα 10 τελευταία κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Σεντέρος (8 συμμ.), Μπέικερ (7 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γουέστγουντ (14 συμμ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Κόουλ (4 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Κοζάκ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Χάτον (13 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μέσος Ρίτσαρντσον (14 συμμ./1 ασίστ) και ο κεντρικός μέσος Κλέβερλι (13 συμμ.).

Εντός: 2-2-3
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 2-2-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Γιουνάιτεντ, που επικράτησε δίκαια της Λίβερπουλ στο μεγάλο βρετανικό ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, με το σκορ όμως να μη λέει όλη την αλήθεια, αφού ο ντε Χέα πραγματοποίησε αρκετές καίριες επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν. Όσο ανεβαίνει η ομάδα και έρχονται τα αποτελέσματα, η δίψα μεγαλώνει και οι δηλώσεις για πρωτάθλημα δίνουν και παίρνουν. Στο -8 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, -5 από τη μισητή συμπολίτισσα. Μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στην Άστον Βίλλα, ανεξαρτήτου έδρας, ενώ έχει πού καλή παράδοση στο Βίλλα Παρκ, από το οποίο έχει φύγει αήττητη στις 20 τελευταίες επισκέψεις της σε όλες τις διοργανώσεις (14-6-0). Μειώθηκαν οι απουσίες για τον φαν Χάαλ, που δε θα έχει μαζί του σήμερα τον κεντρικό αμυντικό Σμόλινγκ (9 συμμ./1 γκ.), τον αριστερό μπακ Σο (7 συμμ.) και τον αμυντικό χαφ Μπλιντ (8 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρόχο (10 συμμ.) και ο εξτρέμ ντι Μαρία (11 συμμ./3 γκ./6 ασίστ).

Εκτός: 2-3-2
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά: Οι «χωριάτες» μπορεί να έχουν βρει ρυθμό στα 6 τελευταία παιχνίδια τους, αλλά έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα, που θα την επηρεάσουν. Με φόρα η Γιουνάιτεντ, μπορεί να συνεχίσει την καλή παράδοση κόντρα στη Βίλλα. Διπλό στο 1.55 (Novibet).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:00 ΧΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 7-8-10
Πέρυσι: ΧΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-0

ΧΑΛ: Ο κατήφορος συνεχίζεται για την ομάδα του Στιβ Μπρους, που έφτασε τις 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-5), μετά τη δίκαιη εκτός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 2-0 (7’, 68’), όπου έπαιζε με 10 από το 60 χάρη στην αποβολή του Χάντλστοουν. Αν δεν ήταν σε κακή μέρα και οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μπορούσε να αποφύγει τον εξευτελισμό, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Αυτό είναι και το κυριότερο πρόβλημά της, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Μοναδική εντός έδρας νίκη της αυτή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας πριν από 2,5 μήνες! Αήττητη από τη Σουόνσι στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, όπου κέρδισε και στα δύο εντός και έφερε ισοπαλίες με 1-1 εκτός (2-2-0). Και τα τέσσερα συνοδεύτηκαν από under. Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (2 συμμ.). Τραυματίες ο κεντρικός αμυντικός Ντόουσον (10 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ντιαμέ (13 συμμ./4 γκ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Χάντλστοουν (15 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 1-3-3
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 0-2-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεύτερη σερί ήττα για τους Ουαλούς, που έχασαν εντός έδρας αυτή τη φορά από την Τόττεναμ με 1-2. Λόγω της απουσίας της αεράμυνας δέχτηκε φτηνό γκολ μόλις στο 4’. Ανέβηκε στη συνέχεια και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ισοφαρίζοντας τελικά με τον Μπόνι στο 48’, αλλά στο 89’ ακόμα ένα φτηνό λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φύγουν με τη νίκη. Μετράει πάντως μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία (1-1-3), διάστημα στο οποίο η συγκομιδή της άξιζε να είναι μεγαλύτερη και απομακρύνθηκε από τις προνομιούχες θέσεις, με την πεντάδα πλέον να απέχει 4 βαθμούς. Μόνο τη Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα μέσα Αυγούστου. Από τότε έχει σερί 0-2-4. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Φερνάντεζ (7 συμμ.).

Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 7-12
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Η Χαλ καίγεται για βαθμούς και για μία καλή εμφάνιση και την περιμένουμε πιο απειλητική. Η Σουόνσι δεν είναι ομάδα που κλείνεται και έτσι δίνουμε τον πρώτο λόγο στο over (2.20 Mybet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

17:00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 21-16-37
Πέρυσι: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπορεί να εντυπωσίασε με την φετινή της παρουσία, αλλά μετά την ισοπαλία με τη Βίλλα βγάζει πολλά προβλήματα, παραμένοντας χωρίς νίκη για 5 αγωνιστικές, με 4 σερί ήττες και πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην ουραγό Μπέρνλι. Σαν να μην έφτανε αυτό την Τρίτη αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάνοντας πάλι με 0-1, πρώτο ματς που τα νεύρα παιχτών και Κούμαν ήταν περισσότερο τεταμένα από ότι συνήθως. Το κλίμα δεν είναι καλό και σε αυτό δεν βοηθάνε οι πολλές και συχνές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολλανδός, δείχνοντας πως δυστυχώς δεν υπάρχει βάθος στην ομάδα. Παρόλα αυτά παραμένει στις ευρωπαϊκές θέσεις, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ στην 5η με 26 βαθμούς. Μαζί με την Τσέλσι, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13). Αήττητη στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Έβερτον (2-3-0). Αμφίβολος ο επιθετικός Πελέ (15 συμμ./7 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι κεντρικοί μέσοι Ντέιβις (15 συμμ./1 ασίστ), Κορκ (11 συμμ./2 γκ.), ο εξτρέμ Τάντιτς (15 συμμ./1 γκ./6 ασίστ) και οι επιθετικοί Τζέι Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικό Γκαρντός (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γουανιάμα (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο κεντρικός μέσος Σνάιντερλιν (13 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 5-1-2
Γκολ: 18-6
Τελευταία 5: 0-1-4

ΕΒΕΡΤΟΝ: Επέστρεψε στις νίκες με το δίκαιο εντός έδρας 3-1 επί της ΚΠΡ. Μόνο για 20 λεπτά χρειάστηκε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ανοίγοντας το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Μπάρκλεϊ (33’). Ο Μιραλάς έκανε το 2-0 στο 43’ και ο Ονουόχα με αυτογκόλ, σε προσπάθεια του Νέισμιθ, έκανε το 3-0 και από κει και πέρα έριξε ρυθμό, με μία απόκρουση του Χάουαρντ να δίνει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν στο 80’. Ανέβηκε έτσι στη 10η θέση, ο στόχος της πεντάδας απέχει ακόμα 5 βαθμούς για την ομάδα του Μαρτίνεθ, αλλά θα έρθει πιο κοντά αν κερδίσει σήμερα στο ντέρμπι των υποψηφίων για το Γιουρόπα, με τα «ζαχαρωτά» να απέχουν πέντε βαθμούς από τους «άγιους». Εκτός ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (3 συμμ.), ο κεντρικός μέσος ΜακΚάρθι (11 συμμ.) και ο εξτρέμ Μιραλάς (11 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Χίμπερτ (4 συμμ.).

Εκτός: 2-3-3
Γκολ: 11-10
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Σήμερα λείπουν οι περισσότεροι βασικοί παίχτες της Σαουθάμπτον, με τους οποίους έκανε μέχρι πρότινος την πολύ καλή πορεία της. Απορίας άξιον γιατί δίνεται ακόμα φαβορί. Στο 1.57 το Χ2 (Bet8).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις